2011-05-19

Cite semalam dibawak ke harini.

Semalam gua dengan bersemangt bangun pagi sambil buat muke bahagia pastu tiba-tiba gua terdengar satu lagu. Lagu tu amat menyakitkan telinga gua. Jiran bilik gua ni betul-betul buat spoil mood gua pagi-pagi buta ni. kalau dibukakkan lagu Raihan, Hijjaz, Maher zain bole la gua terima tapi ni bukak lagu tamil.. Gua rasa macam nak karate speaker Edifier yang die beli tu terbelah 16. Dey tambichi! kalau mau bukak lagu kuat-kuat lu pergi pindah rumah lain lah dey.

Gua dengan senang hati pergi kolej pukul 7.30, sampai kolej senang hati gua tgk 'dia' tengah duduk kat tmpat duduk dia tak merayau mana-mana. hahaha.. :D borak-borak kejap dengan dia pastu gua masuk library study mcm nak tak nak. Skang gua tengah exam week, tapi gua tak tahu kenapa gua tak boleh serius even ni final exam untuk sem ni. Gua sempat maen need for speed, lepak-lepak, maen fesbuk. arghh! kusut. Sempat gua tertido dalam library sebla membe gua, tapi tetibe 'dia' muncol n tepok gua sampai gua terbangun. Pastu die marah-marah(<--- ni satu penipuan) gua sampai gua menangis(<--- ni satu penipuan) pastu gua stdy dengan 'dia'. :) wink wink! haha.

Nanti gua post entri lagi kat blog gua sebab gua tak tahu nak cakap apa lagi. Bye.. ;) <---- senyuman gatal.

2011-05-15

2011-05-12