2008-05-18

Sape Nak Hack Wolfteam???

Sesape nak hacks wolfteam sila angkat tgn. wahaha post ni sesuai kepada pemain game wolfteam sahaje yg suke main hacks tadi aku ade jumpe working bypass dari F***L N****E die post utk 24 jam je jadi sesape yg terlambat nak amik aku rse mlm ni dah xde kot atau esok...ni aku ade beberape gamba aku sdg men hacks..^_^..nak download pandai2 carik sendiri.



Halimunan lah plak..hihi ni name ghost hacks.!!


Serigala ku terbang TINGGI!!!!!!!


Sakit mate aku tgk mende ni..haiz...dah lah merah.

6 comments:

kahar said...

oi....
Post Kat aq
email:lolzk77@gmail.com n kahar0o2@yahoo.com
ko gune hack ape?
Sex Engine ker?
Atau 2MHS
Aq gune hack injector
hack nub jerk aq gune
tlg hantar kat aq tauy...>_<

Anonymous said...

boleh bagi tahu aku x...
nak download hack n bypass kat mane ?
pls bagi tahu laman web dia kat mane pls..
EMEL : hakiim_94@hotmail.com
..
pastu ajar aku nak buat injector mcm mane...
pls k..tolong org dpt pahala...

Anonymous said...

nak hack

Anonymous said...

leh tak hantar hack download kat yahoo saya,,thanks
wan_shazni@yahoo.com

eijal said...

leh anta kt aku x?

email:sharfi_26@ymail.com

thanks(",)

adamkhairi said...

bleh x hantar game nie kat email yahoo aku,plz...adam_kru@yahoo.com