2008-08-23

Pop-Up Welcome Note

aku post thread ni atas request mrbotak untuk buat pop-up welcome note..kite share ape yg kite tau... :( tulis mesej pada tulisan yg di tulis PUT_MESSAGE_HERE ltk kod dibawah perkataan

<head>




CODE:
<script language="javascript" type="text/javascript">alert("PUT_MESSAGE_HERE")</script>

7 comments:

tyka said...

ni yang tyka nk selama ni. hehehe.. sye amek yer

ihsan1992 said...

tyka>>amik je lah...mmg nak share2 pon..klu xleh wat inform kat sy blek ea..

ihsan1992 said...

huh..komen testing!! :s

subagya said...

salam kenal from indonesa :D,
penambahan javascript pop up message sangat bagus juga, tetapi menurut saya hanya akan memperlambat loading page blog kita, by the way nice info. keep post and happy blogging :D

ihsan1992 said...

owh....trima kasih ya..tp secara realiti nya mmg lah melambatkan page loading dan juga menyusahkan...

Anonymous said...

Jictiolla
ydef

Anonymous said...

Great news, everyone! Today all of us covetous of needs benefit of some oasis of mend and harmony.
Completele the joined is [url=http://thecutestsiteintheworld.com]this[/url] site.