2009-09-02

Tengok Air Berjoget

Sekejap je dah 12 hari kite sume berpuase tapi yang tak puase(khas untuk lelaki)tu lantak koranglah kalau kene tangkap masuk van jenazah padan muke!! Sape suh ko tak puase. Semalam aku ngan kengkawan da plan nak buke puase kat pizza hut. Janji kul 6 tapi aku datang kul 6.30. Lambat setengah jam je tapi mmbe aku sowg ni dapat lambat skit. Yang lain sume dah tunggu atas meje. Lepak2 kejap kat situ 20 min it sblom buke pose order la pizza ikut slera masing-masing.

Makan-makan sampai perot da boncet. Pastuh lepak2 lagi sampai kul 8.30 kat pizza hut tu. Waiter kat sane pon dah muntah-muntah tgk muke kitowg. Disebabkan tula aku ajak membe aku blah dari situ lpas order take away aku dah siap. Ingatkan nak balik awal pastuh ade sowg membe aku ni ajak tengok air pancut berjoget. Mase tu die ade citer tapi kitowg wat bodo je. So smlm kitowg pegi gak nak tgk. Sampai je sane parking moto ade sorang auntie cine ni mintak duit parking moto. Taik punye auntie, malam-malam pon kene bayar ke celaka. Amik kesempatan punye orang. Ape nak buat terpakse gak bayar.





Aku tak penah tawu pon kat melake ade air pancut yang boleh joget-joget. Ubelieveble!! haha... Air pancut ni dekat2 dengan Kampung Jawa. Orang yang tinggal atau slalu pergi Melake mungkin tawu tempat nih.

2 comments:

hans said...

ko bagi duit buat apa
belasah jer auntie tu
hahaha

noor afzan said...

air terjun berjoget..
menarik tuh..
bro, ada kad raya tuk kamu..
iutpun kok sudi nak amek la