2009-10-04

Citer Baru

Bukan niat die hati tak nak update blog. tapi apakan daya mood raya masih lagi idup dalam kepale otak ni. Sepanjang raye ni member2 aku ramai yang ajak beraye uma dowang so aku pegi je la. Da rezki xkan nak tolak pulakkan. Makan sedap2 pulak tu. Kalau kat skola member2 sume sebok buat plan gi beraye, bukan nak buat plan camne nak facing SPM!! hahaha. Sebab lain aku tak dapat nak update blog ni sebab komputer rumah rosak. Dahlah tak dapat nak bagi kad raya kat blogger2 lain. Uhuk3!! tak dapat beraye ngan kowang sume. Tahun depan ade lagi.

Hari ni pulak aku telah mempunyai 'kekasih baru' sebelom ni memang awek lame aku ni x cantik n buruk seburuk-buruknya. Memang idup ngan die tak eppy langsong idup aku ni. Selalu je tensen. Selalu wat hal. Ahhhh!! malas nak citer lagi biar aku perknalkan awek baru aku kat kowang.....

http://rjuna.net/wp-content/uploads/2008/04/mppb_04948.jpg
bukan die....

http://photos-g.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v190/125/77/1195567802/n1195567802_30027534_1384.jpg

bukan die....

tapi die...
http://www.bctohome.com/Fileimage_product/05/08/compaq_w185q.jpg


Hehehe... sekian time kasih!

7 comments:

::IZzuL:: said...

poyo ah ko...

|Ihsan| said...

siot... nak bangge diri skit pon x bole ke

♥chubbycekelat ♥ said...

to bro izzul :
ihsan nie memang poyo..haha

weyh lame ta denga cite..
bukan na koling2..
ko g betape kt gnung ledang ke hape??
hahaha

|Ihsan| said...

lily* ala soey la... aku kan bisnisman... slalu sebok. hahaha.... komputer rosat la..

Hafiz Hamid said...

bpe inch tu?

|Ihsan| said...

18.5 nye je...

ruffdaEmogurl said...

adeh jeles...nyew....