2009-10-21

takde tajok


Hari ni nak syok sendiri lagi dengan merapu pepagi bute yang indah. Da lame tak merapukan jadik today nk merapu. Sebenarnye mate pun dah ngantuk giler vaveng ni tapi tak dapat tido sebab pas smyg maghrib tadi aku tetido sampai kul 11.30 ade owg kejotkn aku baru nak layan mimpi kejap.
Mase terbangon tu ade terlintas dalam kepale otak nak study math memandangkan aku ni lemah gile math. Kul 12 start carik exercise ckgu bagi pastu aku try buat. Hehehe... tapi tak terbuat gak sebab takde orang nk tlg ajakn. Then mse nga pk2 ade sowg mmbe aku on9 aku twus tnye die soalan math.

Ok da abes tentang math ni nak citer plak sumthing. Hukhuk... 17 oktober tu besday saya. Yeay!! saya dah tujuh belas tahun. Saya pun lahir tujuh belas hari bulan. sape nak bagi adia bole pos kat 753, Lorong Utama 8, Ayer Keroh Heights, 75450 Melaka. Siap bagi alamat penuh tu. Matlamat nak adia. haha.. Slamat tragedi taon lpas tak berulang lagi. Tapi tahun ni ade owang banje aku makan pizza ngn kek secret recipe.. haha... best2...

SPM dah nak dekatlah Ihsan, sila belajar. Iye2.. spm da nak dekat so last2 minute ni nak buat ape?? study atau lepak? Mesti la study kan.. Tadi terbace kat blog lily bout janji die.. hehehe... Sapot ko la lily.. Ko bole! ko bole! haha... Da lame tak kontek2 ngn die. Ok mslh skang ngn henfon. Leka gile maen henfon smpi henfon pon jadik gile. Camne uH!?? da la.. mls tlis pnjng2 ni pon da merapu da ni.. slmt mlm....

6 comments:

farahlikescookies said...

HAHAHA
tregedi tahon lepas
glitter2 sume lgik!
wakaka!
klaka gile!
kenangan ko tuh

- m!ss_yaNa - said...

haha~~
tajuk plan and elevation..aku suke!!
ko bolenye ihsan...insya-Allah..sama2 kita dapat keputusan yang cemerlang..
eh,,trial ko aritu dpt bape ek..?? aritu ko x dpt result penuh lagi kan..

btw,,happy birthday..!! :)
selamat hari tua..

ihsan said...

farah* hahaha tu mse knk2 la.. mmbe aku la x mtg..

yana* nmpk je ko ea gamba tu... snap pki webcam je. tu faveret aku gak... thnks yana... nak tawu result aku ke?? x pnting pon..haha

♥chubbycekelat ♥ said...

ohok3!!
ko sebot name aq lahh
hahaha XD

jnji aq jnji ko gak igt tuh!!
huhu..
tapew la..
skunk tayah kontek2 agi..
SPM dulu weyh..
hee xD
patu aq nak gayut ngn ko lelame..
ngak3..

^o^ weeee ^o^
APY BELATED BEDAY 'TGN POMPUAN'!!!

DuRiAn rUnTuH said...

meh nak bagi tajuk..ahah

Anonymous said...

hot womans vagina
round ass and big tits
spongebob blowjob by patrick
matures girdled
bbw dimensions
hony sexy woman
milf madison blowjob
big tits pussy naked woman
sand strip
teen pj strip


[URL=http://errozone.com/index.html]mature ebony bbw[/URL]
[url=http://unlimlover.org/eva]teenie whores[/url]
[URL=http://www.unlimlover.net/index.html]ladyboy posing[/URL]
[url=http://unlimlover.net/lisa]sexey nudes[/url]
[url=http://unlimlover.org/marque]wife tiny bikini[/url]
[url=http://errozone.com/flirt]dove la stazione di latina[/url]
[url=http://hypererotique.com]geale eye bitch[/url]
[URL=http://www.unlimlover.com/gayparade/index.html]long haired man[/URL]
[url=http://unlimlover.net/erotique]bbw auto[/url]
[url=http://unlimlover.org/showyou]asian gangs[/url]
[url=http://loverrules.com]hairy asian women[/url]
[url=http://unlimlover.com/big]little girl orgasm[/url]
[URL=http://unlimlover.com/3/index.html]xxx housewives[/URL]
[url=http://erronetwork.com]private schoolgirls[/url]
[url=http://probe.unlimlover.com]marilyn monroe porn[/url]