2009-12-04

Satay Panas!!!

Friendster skang berwajah baru. Baru saya prasan sebab tadi nk log in akaun FS tu. Impressive giler.. Lawa jgak la. Da lme ke diowg tuka interface ni? Kuno btol saya ni kan. Saya sudah kuno. Mengapa saya kuno? Saya pun tak tahu.


Log In


Home


Log Out

Blog dah berabuk... Fuh Fuh!!! SPM tinggal lagi satu paper, paper MPV. Biasa orang akan tanye pas spm nak wat ape. Seperti biasa aku akan jawab "KEJE!". Keje kat mane? keje kat mane2 jnji gaji bole thn. Nak wat part time ke full time? Part time la sbb nnti nak sambong blaja klu dpat result baek. Kalau result tak baek? Aku akan try apply keje kat bank jadik Manager. BONGOK!! ko san. Ko nak mintak Uni mane? Nk mintak kat Universiti Oxford, klu tak dpt, mintak Al-Azhar je la. Hehehe :) ...

7 comments:

hans said...

wah,robocop dah update
hahaha
kerja jer terus
ko jgn cakap part time
tapi kalau dapat tawaran berhenti lah
yeah,selamat merdeka walaupun sekejap jer

MissYana said...

baru lagi la weii..
aku bukak smlm masih lagi yg lama.. :)

wah~~
ko 1 paper lagi..
aku lagi 4..aduii..
chemistry,quran sunnah,base arab tinggi,syariah islamiah.. :(

Anonymous said...

baru ary ni laa..

|Ihsan| said...

hans* part time biase dowg x amek kn... hurm...

miss* bnyk btol subjek ko amek.. bile last paper.?

anonymous* siapa anda?? haha... laen kli ltk name.

nadia said...

ehh..
fs da update eh?
look nice in green ;p

MissYana said...

16 hb...ko pown 16 gak kan..?? aritu ko bgtaw kat fb~

|Ihsan| said...

hahaha.. lpe la yana..

nadia* yup... masih pns lg. huhu