2010-01-14

Saja nak menaip

Bismillahirrahmanirrahim

Da bole start citer. Erm... tapi x tawu nk citer ape. Slow2 ok. Skang aku nga tggu keputusan SPM. Rase cam tak sabar2 nak amik result, tapi takot pon ade gak. Ala... msti result aku tak cam result bdak2 lain. Aku ni kurang pandai. huk3... sdey2. hahaha.. Smentare menuggu kputusan ni, aku skang bekerja as promoter je. nguahahaha... klaka2. Kne jage handbag lak tu.. takpe2 aslkn keje aku tu halal.

 Erm... klu result aku ok, aku tak tawu nk amek course pe. Pening pale pk, tapi aku minat graphic designing, photography, landscape n hiasan dalaman ni. hahaha.. Tak tawu sbb ape aku suke course tu tetibe je. Hrp2 result aku dpt melayakkn aku sambong study. Huhuhu... 2 februari ni borang UPU fasa 2 da bkk so pls take note ok. Jgn wat2 lupe lak, duku pale korang kang.( khas utk bdak lepasan SPM la).



Skang aku ngah tggu gaji masok. Gaji Nando's ngn gaji kat Parkson. Huhuhu... tak banyak kot dpt. skit je. Tapi kalau banyak lagi aku suke. T da dpt gaji aku nk gi minang anak raje, pastu nk beli kete Buggati Veyron, pastu nk beli uma yang kace je. Pastu beli saham kat syarikat2 besar, bertambah $$$ aku. Pastu derma duit kat uma2 kebajikan. Ehh! lupe lak, beli moto kawasaki Z1000, Kawasaki ZX14, Yamaha R1, Yamaha WR250X. Perghhh!! hahaha... Tapi tu sume hanya angan2 je. hahaha.. Eh! da bertambah da pimple ni. siot tol bru berangan kejap da muncul lg satu.





11 comments:

♥chubbycekelat ♥ said...

taste kte sme ah.. aq pon na amek interior design.. huhu :)

::IZzuL:: said...

ko keje mak andam jek

|Ihsan| said...

lily* same ea.. yeyeh!! hahahaha...

angah* huhu... bole gak tu. mekap2 sme je cam decorate uma kn. :P

Puteri Aifaa Yusra said...

ngok, amek interior designer area KL taw. sng na carik ko. haha.
btw, superbike tu hot dowh!

|Ihsan| said...

xnk la aifa. aku nk amek kat kedah. hahaha jao2..
superbike tu klu aku da kaye aku beli la..
hahaha tapi bile la aku nk kayekn..
:P

dir&fara said...

teruskan impian selagi ade kesempatan.. xsalah berangan kalau itu bole jadikan semangat utk kite capai.. good luck!

|Ihsan| said...

thnks.. :)

Muhammad Zulkhibri Bin Musa @ Munir said...

ASSALAMU'ALAIKUM..

razucute said...

berangan takper...best la bacer entry ni hehehe

hans said...

eh,sorry kalau lari topik..
aku punya entry tersenarai antara 28 terbaik dekat blog www.denaihati.com

entry aku no 19 dan dia nak pilih 5 entry terbaik dari semua nih

so,aku mengharapkan jasa baik kamu semua untuk vote entry aku...

untuk makluman lebih lanjut sila click entry ini dan undilah entry no 19

suruh dan paksa member2 kamu vote entry no 19 juga tau

thanks

|Ihsan| said...

Muhammad Zulkhibri Bin Musa* waalaikumusalam... :)

razucute* thnks :) bce la lg klu suke.. haha