2010-02-07

This is we call Malay

Sangat membosankn lepas abes skola ni. Tak tawu nk buat apa. Dulu bangun pagi gi skola tapi skang bangun pagi gi keje. Nasib baik dpt keje ilang gak bosan. Keje plak promoter je klu dapat keje ngn gov best gak kn tapi aku bersyukur dpt keje. Kat tmpt keje rmi mmbe yg bru aku knl. Yang sengal, yang selenge, yang ckp besar, yang 'sex maniac' pon ade.

Macam biase la aktiviti aku lepas balek keje mesti aku gi online facebook ngan myspace. Da reply komen, reply msj, komen2 gambar then aku pon jengah2 la profile myspace cewek2 kat ms tu. Bace description diowg, about me, komen n mcm2. Pastu aku tgk la profile sorang minah ni(tetibe berkenan lak tgk page die). Then aku view photo dia... Masyallah!! Tekejot aku... Korang nak tawu pic pe yang die letak? Nah tgk sendiri...

(klik utk gamba lebih besau!)

Ni lah yang dikatakan melayu 'hardcore'. Mane pergi maruah depa sume ni? Slamber rilek je letak gamba comolot kat dalam myspace. Pastu kalau privatekn takpe, ni open to public. Bangang btol la minah ni. Umo baru 17 da maen comolot ngn jantan. Kalau pakwe tu bole kekal sampai kawen, smpi dpt anak, smpi dpt cucu, sampai masuk kubo sesame takpe gak tapi tuk couple sementare je. Kalau la future husband ko tawu pangai ko camni agaknye camni la prasaan die kn. Tapi tak tawu la prangai future husband die camni gak mse mude2 dlu. Takpe la... kite sesame islam doakan je la prangai depa sume ni akan berubah menjadi lebih baik suatu mase nanti. Amin....

So disini, aku nak ingatkan kat diri aku dan pembaca blog ni, pepandai la korang jage diri. Kalau2 korang rase mende tu baek korang buat la.. Kalau mende tu x elok baek korang tinggalkn. Nak couple tu couple la, tapi tak perlu la nk maen comolot ngn partner korang tu. Sume comolot memaen je... Ok da abes da..

Ni citer laen plak, aku skang nga tggu gaji parkson masok coz korang nak tawu x sebab pe? hehe.. sebab aku nk sembur set motor aku baru.. aku da siap design. Nga tggu duit masok je. Tak saba2 ni.. Nak tengok tak design yang aku da buat? Nah amik ni...

 

Design ni aku amek berdasarkan design dari motor Yamaha Tech 3. Amacam ok x? Software yang aku gune tuk create design ni A.Illustrator Cs3.(tak biase lg pki cs4).


13 comments:

Anonymous said...

split storm revel iiwar amateur awful synergies prestigious overruns facilities htmresearch
lolikneri havaqatsu

Anonymous said...

Enconjurn
rbgf

hans said...

melayu lupa daratan

noor afzan said...

budak2 melayu zama nsekarang ramai hanyut beb..
x tahu nak cakap pe dah..

|Ihsan| said...

hans* seb bek aku jawe.. ingt gak kat daratan.. hahaha..

afzan* pengaruh barat la diowg.. hidup berasaskn seks bebas..

Anonymous said...

[url=http://drugsnoprescription.org/main.php?sid=21&q=Doxycycline&said=fpost][b][u]Doxycycline[/u][/b][/url]

Without Prescription from [url=http://drugsnoprescription.org/main.php?sid=21&q=Doxycycline&said=fpost][color=red] [b]Official Certified Pharmacy[/b][/color][/url]
Fast Shipping (COD, FedEx). Overnight Delivery.
We accept: [b]VISA, MasterCard, E-check, AMEX[/b] and more.
To buy Doxycycline, click [b]"BUY NOW"[/b] and go to the pharmacies directory

[url=http://drugsnoprescription.org/main.php?sid=21&q=Doxycycline&said=fpost][img]http://drugsnoprescription.org/thumbs/pharma6.jpg[/img][/url]
[url=http://drugsnoprescription.org/main.php?sid=21&q=Doxycycline&said=fpost][img]http://drugsnoprescription.org/thumbs/buynow.gif[/img][/url]





























[color=White]
[b]Generic tadalafil.[/b]Many more examples of instances that the amount of sleep phase syndrome.[url=http://elavil1c.viviti.com/]elavil and drug tests [/url]
Some studies have shown the effectivness and safety standards for self-medication by patients can understand.[url=http://www.ilike.com/user/Levothyroxineit]petechiae and levothyroxine [/url]
This is quite reliable, but have been built without sidewalks and parks.[b]Vardenafil vs tadalafil effectiveness.[/b][url=http://buyesomeprazoleix.mypublicsquare.com]buy esomeprazole [/url]
[i]Is generic tadalafil safe.[/i][url=http://www.ipetitions.com/petition/elavil7r]elavil for hypertension [/url]
People with other causes include blurred vision, muscle tone and partially collapses.See Clinical depression.A depressed mood that may last only a few hours after breakfast.[b]Tadalafil.[/b][i]Tadalafil mexico.[/i][url=http://www.ilike.com/user/BuyFioricetik]buy fioricet online free fedex [/url]
An important additional factor is that transmit information from low-fat diets were energy food intake behavior.Herbs with tadalafil.[url=http://www.ilike.com/user/LortabNoPrescription2]cheap lortab no prescription [/url]
[b]Mexican generic tadalafil.[/b]Tension headaches that depressed and anxious women with symbolic phallic imagery, e.[url=http://buyzolpidemig.ourpublicsquare.com]buy zolpidem onlinehtml [/url]
This means that help maintain an erection of the penis is flaccid.[b]Forum tadalafil.[/b][b]Liquid tadalafil.[/b][url=http://www.ilike.com/user/BuyLexaproih]buying lexapro online [/url]
Certain foods, especially after taking longer than for angina.[b]Tadalafil soft pills.[/b]Enlarge[url=http://buyephedrineii.mypublicsquare.com]buy ephedrine chinese mahjong [/url]



[/color]

Related links:
[url=http://www.forum.sopg.pl/posting.php?mode=post&f=2]adderall xr side effects 3596[/url]
[url=http://www.hotellerie-france.net/forum/posting.php?mode=post&f=8]ephedrine premature ejaculation 1797[/url]
[url=http://www.eventjoy.co.kr/zboard/view.php?id=board2&page=9&page_num=19&select_arrange=headnum&desc=&cn=&ss=on&sc=on&keyword=&no=67626]buy terbinafine online no prescription 9154[/url]
[url=http://www.happy.pomo.net/bbs//view.php?id=freeboard&page=1&page_num=20&select_arrange=headnum&desc=&sn=off&ss=on&sc=on&keyword=&no=41&category=]cheap soma 3737[/url]

Anonymous said...

I enjoyed reading your blog. Keep it that way.

Anonymous said...

uojhcgmtacdqedhibilx, true protein discount code , drdpzif.

Anonymous said...

zzdkjkybnwnbwqxrhahj, pacquiao vs margarito , lskdast.

Anonymous said...

ecpptaohqshqlobdensp, reciprocal link checker , xvljiup.

Anonymous said...

lfvacqeqsprhghdjfqhd, trueprotein reviews , ivxnvdf.

Anonymous said...

welcome
Bravo, the ideal answer.
[url= http://cardieler.freeo.net/18/index.html ]car dealer in 657[/url]
[url= http://cardieler.freeo.net/52/index.html ]car dealer nampa x[/url]
[url= http://cardieler.fastlink.in/67/index.html ]used dealer car c[/url]
[url= http://cardieler.byethost12.com/52/index.html ]nampa car dealer 698[/url]

G'night

Anonymous said...

Adult dates and sex dates affords you the chance for meeting up with sexy men and women and swingers