2010-07-10

Bilik saya!

Bermulalah cerita pada 5 julai 2010 seorang mamat bernama Muhammad Ihsan telah dihantar oleh parents beliau ke sebuah kolej kejururawatan swasta iaitu Kolej Pantai. Dan pada tarikh itu jugak beliau perlu berdikari utk hidup bersama strangers(alien). Selama 4 hari berada di sana, beliau telah menjadi seorang alien yg berjaya sehingga mampu mendapat jawatan ajk Student Council dan budak photostat utk sem 1(berjaye ke?) dan dalam 4 hari itu juga beliau dapat melihat pelbagai ragam alien2 yg lain. Dalam entri ini, beliau ingin menunjukkan keadaan dalam bilik alien beliau.
spray deodorant bertindak sebagai ejen pewangi kalau2 pepagi tak sempat mandi.
Yasin tu untuk bekalan hidup.
Inilah keadaan bilik beliau. Sangat kemas dan teratur. Eric leong pon kalah klu lawan decoration. Terima kasih kerana menonton. :)

10 comments:

hans said...

bilik serupa tongkang pecah
adoi
bilik tu dah elok
tapi jadi tak elok sebab hang tak kemas
hahahaha

diana said...

katil pun pasang langsir..
kretip la korang..

diana said...

katil pun pasang langsir..
kretip la korang..

diana said...

katil pun pasang langsir..
kretip la korang..

|Ihsan| said...

hans* hahahaha.. aku mne tawu. msok je ostel da jdik camni..

dee* org laki lbih kretip dr pompuan.. ko kne tawu meden tu..

hans said...

hahahaha
alasan
ekekekeke

hans said...

bila nak update entry baru nih?

p/s : Review Film : Mantra Filem Seram Paling Terbaik Keluaran Metrowealth?

♥ Cik Tiqa ♥ said...

amboi!! bilik kau CANTIK!! kalah design eric leong tuu! hhahaha.. dgn baju sana sini.. eric leong wajib xtau nak buat mcm tu..kreatif sngguh!! muhehehee...

*juz joke ya bro!

|Ihsan| said...

hans* huh! citer tu aku x bole tgk..
bwh 18 x bole tgk.. aku mude lg la.. :P

tika* hahaha... mmg la.. eric leong ngn aku blom standing agy. ko kne tawu tu.. hahaha.. xde hal la. aku okey je.. ko ape cer kt sne?

hans said...

owh terlupa lak ko xcukup umur
hahahahaha

den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis