2008-07-16

Blog ke-2 Aku "DiaRi-DiRiKu"



ari ni 16/7/08 aku tlh meng'open' blog yg kedua aku iaitu "DiaRi-DiRiKu" . Sbnrnye aku dah lme plan nak open blog ke-2 ni, tp dah trlalu bz ingt kmptr, ingt mkn, ingt berak, ingt skola, ingt kwn bnyk lg arr nak kne ingt.so aku dah atur kan rncngan aku ntuk wat blog ni ari ni..hurm~~~jadi rerajin lah visit blog aku ni..trima kaseh.. tepok lah skit..Puk!! puk!!! puk!!! puk!!!...(dah tutup dah)

"DiaRi-DiRiKu"

2 comments:

AtieMz said...

aik??
nape smpai ad 2 blog??
blog nie untk ape plak ye??

ihsan1992 said...

ni utk sesaje jer...nape x ley ke???bkn kne bayor pown...