2010-10-24

Posmen

Salam, aku rasa agak lama aku tak update blog ni. Since aku masok kolej, aku dapat post 4-7 entri je tu pun kalau tak silap aku lah. Nta2 kurang 4 kot ntah la! Start duduk kat ostel banyak perubahan yang aku kene adap, suasana baru, kawan baru, n awek baru.. ehh! x2.. lom ade awek lg. hohoho.. Malam ni aku cube utk merajinkan diri post satu entri utk korang sume baca. Masalahnya ada ke orang nak baca blog aku ni. huh! tak pe biarkan aku syok sendiri. 

Actuallty, minggu lepas aku bru je kehilangan tok long(nenek aku la, aku panggil tok long). Al-fatihah utk beliau. Dah tu aku tak sempat nk hadirkan diri mase kebumi jenazah coz masa on the way blk dari slangor kete lak rosak. Sampai melaka pun dalam kul 6 n kebumi tu plak lepas zohor. Smoge roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang beriman.. Amin.. 

Korang suma, sila kesian kat aku sbb skang aku ngah demam. sila suapkan aku ubat, klu takde ubat pon korang bagi je la ubat gegat yang bulat2 tu y kaler putih. ubat jugak kan.. aisshh! lemah je bdn klu demam. Korang mesti phm kn klu demam je mesti pengeluaran cendol dari idong tak bole kawal n membuatkan korang rasa tak slesa dan hilang keyakinan diri untuk mengusya gadis2 gedik serta pondan disekeliling. Pastu bile cendol dah ade kat ujung, mesti korang sedut dlm2 smpi bunyik.. "sruuuuttttt2" huhu.. Korang tak payah cover la. sume alami pengalaman yang sama. haha.. :P korang nak cop aku pengotor? tak de hal la... haha.. 

cendol memang sedap.. :)

sry la, tajuk entri ni xde kaitan dgn cerita. :P

2 comments:

qisstina farisha said...

eeyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeekkkkkkk...
ade ati gak ea nk usha2 pondan walaupun xsehat...nk lg cepat sehat mkn cendol yg kuar dr idung tu lg sehat...hahahahaha

Anonymous said...

Вот еще немного ссылок на тему, как похудеть.
как похудеть в ягодицах - http://wellwaff.t35.com