2010-11-01

dot dot dot ~~"

Mulai hari ni aku nak cuba rajinkn diri aku tuk menulis dlm blog. Kat sini susah nak carik tmpt mengadu so aku mengadu je la nasib aku dlm blog ni. Huk2.. sdih lak kn. Sila lah menangis ye utk saya. Hah! ihsan kalau camnilah kamu, lingkup lah jwb nya final nanti. Tulis nota xnk, tulis blog nak pulak. Hehe.. saja mrah diri sendiri.  Kalau kamu sume nak marah saya pon saya tk kisah. Silakanlah.. ;) 

Okay hari tu aku chat ngn kwn angah, die kate die suke bce blog aku, die kata cara aku tulis blog ni matang. Huh matang ke? Kpd miss sofea, sy ni tak matang lagi, sje je brlakon jdik matang hehe.. yela nak cari awek kne la matang kn. Haha.. gurau je. Tapi bagi aku cara penulisan aku dlm blog ni tak ubah mcm budak tadika blajar menulis. Tulisan yang tak beri makna apa2 pada diri aku dan orang lain. 

Cukup dengan cerita matang x matang kite tuka topic lak, ni cerita sal kolej aku. Oh yeahh! Kolej yg pling sux n worst. Huhuh.. aku rasa baek aku msok secondary school blk dari msuk kolej ni. Rules n regulation tak ubah mcm skola rndh pnye rules. Rambut panjang sikit dah kne sound(kne wat rambut ala2 komando bru tak kne tegor kot).  Dah tu wat salah skit je kne buat explaination letter. Oh daayyumm..  Tapi bebanan aku trase kurang la lepas aku dah lepaskan jawatan photocopy boy. Takde nak fikir2 pasal nota yg nk kne fotostat, nota tertggl, nota ilang, nota brape byk set. Ahhhh.. serabut!  Huhu..

Mcm ni lah life dah jdi student ipt. Sibuk manjang n lansung takde mase tuk berak dgn puas, tido dgn nyenyak, makan shgga menjilat jari, bergayut smpi pagi, buang masa duk dpn tv, lepak dgn kwn, barai motor sndri, basuh moto, pikat awek, kacau jiran, jln2 keliling tmn. Tiada masa untuk sume itu. Msa yg ada just utk gi jln kaki gi kelas, brkfast, stdy, solat, tido. Tu lah daily activity yg slalu aku wat smpi aku pon da jemu. Dah x tawu nak buat apa..
 

1 comment:

♥chubbycekelat ♥ said...

alalala sian nyer syg aq nie.. wakaka.. uat ilek je der.. bape taon je.. :)