2010-11-06

aku pelik......

kerusi dlm bas aku da kene duduk dgn org laen sbb org tu ngada2 tak nk duduk tmpt die sndri. moron~~"

kenapa teksi nak cas mahal2.. padahal teksi capok je.. stupid~~"

kenapa kolej aku kdekut nak bagi cuti panjang.. asshole~~"

kenapa bile ade duit kata takde.. kdekut~~"

kenapa diperlekeh klu ade sikit kecacatan.. jeles kau takde~~"

kenapa mesti nak market je.. lame~~"

kenapa mesti pinjam org laen pastu buat harta.. pelupa~~"

kenapa mesti curi gamba aku (aku tak hensem la bodo) ~~"

kenapa pondan suka kat lelaki padahal die lelaki.. faggot~~"

kenapa mesti berpura-pura..

kenapa nak jaga hati...

kenapa tak nak trus terang...

kenapa tak nak cakap 'aku tak suka kau'

kenapa tak nak cakap 'kau menganggu aku'

kenapa mesti baca blog aku?

6 comments:

Lya Colours said...

byk nya kenapa
hihi

♥chubbycekelat ♥ said...

kenape mesti bace belog kau?

sebab kau pelik :)

qisstina farisha said...

kenapa mesti curi gamba aku (aku tak hensem la bodo) ~~"

kenapa pondan suka kat lelaki padahal die lelaki.. faggot~~"

kenapa mesti berpura-pura..

kenapa nak jaga hati...

kenapa tak nak trus terang...

kenapa tak nak cakap 'aku tak suka kau'

kenapa tak nak cakap 'kau menganggu aku'

kenapa mesti baca blog aku?

mcm ditujukan kat aku je...hu3

pipiey said...

ko neh pehal sangkut jeh..

|Ihsan| said...

dayyyummm...

Anonymous said...

remont remont-kvartirok.tk Заходите на http://remont-kvartiri.pp.ua[url=http://remont-kvartirki.pp.ua/]remont-kvartir v Zaporozhyeurl:vsjstroika.ucoz.ru | url:www.vsjstroika.ucoz.ru | site:vsjstroika.ucoz.ru