2009-01-10

Mari Boikot Israel.

Hari ni rase rajin pulak nak update blog. Aku rase dah lame aku tak update blog. Kali ni nak rajin-rajin kan jari ni menaip, boleh exercise jari skit kan.

Sejak kebelakangan ni israel semakin melampau-lampau menindas umat islam di palestin. Aku sebagai orang islam turut rase sedih, kesian, simpati kat orang2 islam yang menjadi mangsa kekejaman israel. Kadang2 dalam hati ni rse cam nak je pegi kat Palestin, tlg umat islam kat sane, nak jadi pejuang berani mati. tapi da cukup ke pahala yang aku dah buat nak jadi pejuang berani mati, dah cukup berani ke aku nak meletupkan diri sendiri. Sebagai umat islam, marilah kita sama-sama berdoa supaya rakyat dibumi palestin yang ditindas oleh bangsa yahudi laknat itu mendapat kekuatan untuk terus hidup dan berjuang. Itu saja yang kita mampu buat.

Kat malaysia bnyk orang yang mula memboikot brg2 dari negara israel dan amerika. Kalau korang sume xtau ape brg2 yang dikeluarkan oleh 2 negara sial ini, korang boleh rujuk gambar kat bawah atau klik disini utk tahu lebih lanjut tentang kempen ini.

Rata2 brgan ni bnyk yang digunakan oleh rakyat malaysia. Seperti nestle, johnson& johnson danone dan lain2. Pasaraya2 besar cam TESCO pon ade jual gak brg2 ni.

"PICTURE HAVE BEEN REMOVED BY REQUEST FROM BLOG READER."

9 comments:

K-A!R-yL or KhairiL's said...

boikot jgn x boikot

|Ihsan| said...

yeah....boikot negara anjing itu.

Luth Textile said...

rajen ang..
smartt..

|Ihsan| said...

hehehe....bosan2 aku buat larr..

Ahmad said...

ko jgn bom diri ko san..abis nanti kene kutip daging2..
baik ko main tembak2 je san..mcm wolfteam :))=))
ko mintak kerajaan sniper 1..pastu ko pi sane ko headshot askar2 israel :P

|Ihsan| said...

hahaha....klu pki bpm lg best.
pure2 jadik baik ngan israel. bile diorg wat 1 group je, aku letupkan diri. mampus sume.

AmirHaddatsa said...

hoho rjin tul ko..

Anonymous said...

secare jujurnye aku gune
johnson2
estee lauder
disney
nestle(hari2 aku bli yogurt)
nescafe
maggi
kitkat
kleenex
aramis
coke
tommy hilfiger..

haihhh..kna ikot boikot nihh

|Ihsan| said...

dah...xyah pki lg. buang je sume tu
hahahaha...