2009-01-25

Myspace akooooooooooo

Assalamualaikum kepada pengunjung2 blog ni. pertama sekali aku nk ucapkan bebanyak trime kasih kat korang kerana x jemu2 untuk datang melawat blog aku yg x hensem ni. trima kasih bebanyak atas support korang sume.tanpa korang siapalah blog ini kan. Yg kedua lak, aku nak ucapan Gong Xi Fa Cai kat orang2 cina diluar sana. Ape maksod Gong Xi Fa Cai?? Selamat tahun baru cina ke? aku pun tak taw larrrr....Lu pikir larr sendiri. Yang ketiga pulak, aku dengan bangga dan riaknye sambil hidung aku kembang macam terowng smart ingin mengumumkan nak kerek2 kat korang sume yang aku telah berjaya membuat layout Myspace aku sendiri.


Dengan hasil titik keringat aku sendiri, dalam masa 2 hari aku telah berjaya menyiapkan design tersebut. Tak sia2 usaha aku selama ini. Aku rasa profile Myspace aku tak selawa profile korang, tp aku rase puas bile aku dah siapkan mende alah ni. Korang boleh tengok secara live profile Myspace hanya dengan membayar RM 0000000000,00000000000,000000000. free je. tak payah bayar larrrrr. Sila tekan DISINI. Yang mana nak add aku jadik kwn korang, aku amat mengalu-alukan. Jangan malu jangan segan nnti tak dapat kawan.


Gambar kat atas tu hanya screenshot utk Profile Myspace aku. Sila ke link ini untuk jelajah profile aku dengan lebih puas. Profile ni lebih syok dan puas jika korang menggunakan Mozilla Firefox dengan Resolution 1024 x 768. Sekian dari aku.

5 comments:

farah suke cookies~~ said...

weh.
aritu aku nk tnye.mana gmba aku ??
ezati ader.xaci!!

|Ihsan| said...

okok. t aku ltk.hik3.

irkuysdamha said...

celamak... pawe lah kamu ihsan.. *ahaks! :P

IZzuL said...

mysepis burok..... ni idea ku ko cilok....

|Ihsan| said...

[izzul] hahaha....ko yg cilok idea aku. :D

[irku] ahaks!! ape yg pawe nye??