2008-12-30

Lega dan puas rase cam dah lepas berak.

arghh!! lega rase nye....aku lege ni bkn sbb bru pas berak. tapi aku lege sbb aku bru je pass amik test komputer.Masuk ni kali kedua aku mik test ni. Kali pertame aku amik, aku fail.Markah yg aku dapat test pertame 40. Kali kedua ni aku dapat 46 lulus larr tu.markah minimum 42. haha...bangge siot. Kembang siot idung aku. mase nak kluar bilik komputer tu rse cam nak ktawe sowg je2. Tapi nnti owg lain ckp aku giler plak. Aku pon amik keputusan ktawe dlm hati. heeeeeeee....@sengihnampakgigi.Tapi duit aku melayng 29 hengget. Bayar test komputer tu 27 hengget. Pastu kene penalti 2 hengget sbb pki sliper. Aku ingt kan penalti tu owg tu suh rembat muke die. tgk2 die mintak due hengget. Sengkek btol owg tu. tau lah sliper aku lawa. tu pon ko nk dengki kat aku x bg pki kat situ.


Selamat tinggal buku "Soalan Dan Jawapan Kurikulum Pendidikan Pemandu". hahaha.... duduk lah ko kat lantai umah tu smpi aku abes amik lesen ni k.

Hah...korang cube teke ape tu.? kalau korang nak tau. ni lah makanan paling mahal kat dunie. aku buat sendiri. Harga runcit dulu 60 sen. skang dah naik. 70 sen kot. Mahal lah tu kan.
Gambar ni x clear sngt sbb gune webcam snap picca. bunguk btol...


One more thing. Aku nak ucap thnks kat bro Luth coz bg aku award ni. Len kali ko wat lah piala btul2 pastu pos kat uma aku. Piala tu klu boleh kene ae salut emas. Baru aku happy gile.@sengihnampakgigi@sengihnampakgigi



19 comments:

- m!ss_yaNa - said...

tahniah..tahniah.. =]

owg bg piala tuh pown kira baik dh..
ni nak lebih2..hehe ~~

farah suke cookies~~ said...

tah san.hahaha!

ghost_MaR said...

haisy ... byk lak nyot nyet ko kali nih ...
hehe

Luth Textile said...

ntah,
tah pehape..

e n c h e k || C A M E R A™ said...

wah
nice piala tu
wakakak~

|Ihsan| said...

hikhikh...piala ni mmg lawa.

hans said...

ceh...baru lepas test comp pun nak kecoh....
hahahha...
nasib lepas kalau tak aku baru nak syorkan suruh ko terjun bangunan...
hahaha...
piala paling mesra?
adoi,aku tak dapat terima kemenangan ko...hahahha

|Ihsan| said...

HAHAHA...sadap u hans. i jahit ur mouth btu u taw.

sndwch.boath said...

haha ade penalti uhh..
xtawu lak aku..

Anonymous said...

http://soft-buy.com/sim_cheap_buy-cheap-SampleTank_Digitally_Re-mastered_Collection_6_-_Synth1_and_Phrases-soft.html
http://soft-buy.com/sim_cheap_buy-cheap-Ashlar_Vellum_Cobalt_8.2.840-soft.html

Anonymous said...

http://soft-buy.com/sim_cheap_buy-cheap-Bentley_Civil_Extension_For_InRoads_XM_8.09.00.51-soft.html
http://soft-buy.com/sim_cheap_buy-cheap-KINEMAP_DIGITAL_MAP_SOFTWARE_5.0-soft.html

Anonymous said...

http://soft-buy.com/sim_cheap_buy-cheap-GameTycoon-soft.html
http://soft-buy.com/sim_cheap_buy-cheap-LinPlug_RMV_Drum_Addiction_VSTi_5.0.4-soft.html

Anonymous said...

microsoft software
oem version
windows xp software
order Adobe Premium
cheap oem software

buy autodesk

Anonymous said...

microsoft discount,...buy adobe!
microsoft sql server versions
ms sql server 2008 access sql server
mssqlserver2008
access sql server sql server 2008

Anonymous said...

autodesk discount!...buy autodesk,
ms access sql server
access sql server microsoft sql server express
microsoftsqlserver2008express
ms sql server sql server 2008

Anonymous said...

autodesk....autodesk.
microsoft sql server
access sql server sql server 2008
sqlserver2008
microsoft sql server price microsoft sql server 2008 express

Anonymous said...

adobe downloads!...autodesk software!
microsoft sql server
sql server 2008 microsoft sql server
microsoftsqlserver2008express
access sql server microsoft sql server 2008 express

Anonymous said...

autodesk discount!...microsoft!
sql server 2008
ms sql server 2008 microsoft sql server
mssqlserver2008
access sql server ms sql server

Anonymous said...

autodesk downloads....buy autodesk!
ms access sql server
microsoft sql server price microsoft sql server 2008 express
accesssqlserver
access sql server microsoft sql server 2008 r2