2008-12-15

Lawak Siot.(Bush kene baling kasut)



hahahahaha....selamat si barua tu elak@blogmenjerit.Kalau die tak elak memang melekat kasut tu kat muke die.Hahahahaha....kuat siot mamat tu baling.Kalau aku kene berpinau aku. Next time jgn baling kasut lah mamat. Ko pakai bazoka je tembak die. Biar mati terus.Kasut mamat tu saiz 10.


Download video tu kat sini

13 comments:

Ahmad said...

hahahahaha padan muke ngko bush..
sib bik ko x makan kasut tu..
kalo x mmg aku dah tegolek2 :))=))

|Ihsan| said...

tu lah psl...apsl boleh x kne tu. haizzz...
klau kene mmg aku dah wat kenduri dah.

Kal-EL said...

ahahahaha...
mamat 2 baling time bush pndg dpn r...
len kali baling tros due belah kasut 2...
ajak bush dtg m'sia...
pakat ramai2 baling kasut...
=D

wanbotak said...

kalo aku..baling taik kat muke dia..

|Ihsan| said...

ahahaha...tu lah psl. baling taik, taik tu teraburkan. mmg best...
bush pndng dpn bru mamat tu nak baling an. klu yr pon aim lah kat pale..

hans said...

aku dah sonok dah tgok mamat tu baling kasut tapi tak kena..kang best kalau bush anak haram tu kena kasut yang pertama..pastu tulang hidup patah..pastu kena second terus koma maam ariel sharon babi sial tu...haha

good job

skid said...

ahahaha..padan muka dia..huu...

PakciQue said...

Kalau kau rasa kau mampu melempar kasut ke arah Bush dengan lebih baik. Apa kata kalau kau cuba permainan ini. Permainan yang diberi nama "Sock and Awe" ni dibangunkan berdasarkan insiden tersebut.

Cubalah kalau berani.

playdoh said...

HAHAHA , thanks for visit my blog ! :)

take care. :)

Luth Textile said...

padan muka bush,
dia adalah antara president amerika yang terhina dalam sejarah!

haha..

(apasai depa tak lempaq taik.. kan best)

iEn said...

aku pon ada gark main game nih.. tp xkene jeek.. hsish! angin tui!

aH Lian~ said...

nak gelak lak tengok...
thanks upload in here~

sndwch.boath said...

duhhh..
xkena lak..
kalau kena baru best..