2008-12-09

Nak amik lesen motor.

Hahaha.Aku sungguh gumbira sekali.Nak tahu sebab ape? sebab, aku akan mula ambik lesen motor hari khamis nanti.Tak sabar-sabar aku nak dpt lesen yang diidamkan oleh seorang remaja macam aku.Nanti dah ade lesen senang lah aku nak gi merayau satu melake ni.Tapi cam siot je cine ni, die mintak aku duit RM150, die ingat aku nak tipu die.Naseb baik aku ade duit
amik RM150 dari aku, gi main jauh-jauh.Pastu siap dapat "name card" apek tu.Refer gamba kat bawah.

Depan

Belakang

Haha..siap ade peta lagi tu. Sape yang tinggal kat Melake.Maybe korang tahu krubung kat manekan.Yelah sapa tak tahu tampat yang paling wangi dinegeri Melake tu.Haha.. Tempat aku amik lesen kat krubung.Haizz...hari-hari bau perfume je kat situ.Hari khamis kene bangun awal sebab kuliah mula kul 8.00 pagi.Cipot btol, awal nak mampus.Pastu kene dengar kuliah yang 'paling' tak boring selama 5 atau 6 jam.Pas dah dengar kuliah aku pun tak tahu nak buat apa.

12 comments:

farah suke cookies~~ said...

ps dgr kuliah yg "paling" bes tuh, pg cuci mata..hihihi..
jht punye kwn..bg idea "terlampau" bernas..hahaaha

|Ihsan| said...

cuci mate, ades, jadi mate lambu t kang.

farah suke cookies~~ said...

xpe,mata lembu pon mata lembu la..
jgn mata kucing sudah..
hehehe

XxmatxX said...

haha krubung murah!! pilihan yg bgs!!.. bab kuliah tu tahan je la.. kui3..

hans said...

haha...selamat mendengar kuliah yang paling 'best' dalam hidup ko pasnih...

ghost_MaR said...

Ihsan ...
bawak r handphone ker PSP ker gameboy ker komik ker ...
nnt ko tahu ler benda tuh ada gunanya ...
mlk kt ner ko dok ???
keluarga angkat adk ak ad kt bdr hilir...

CikOrkid said...

krubung?ape tu?kt mana?tak taw pn..haha..
ak pon duk melaka gak...

|Ihsan| said...

[cikorkid] ala, kat ngan stadium hang jebat tu.

[ghost] melake kat ayer keroh, oh bndr hilir ea, slalu gak gi sane.

[hans] hahaha...kuliah tu mmg syiok...wakaka.. boleh berdarah telinge.

Jackal de Howling Wolf said...

hahahha..pasni bleh la merempit bersama izzul yerrkk..

naz ilyn said...

Salam...

baru nak ambil lesen motor yer... jangan jadi mat rempit tau... dengar kuliah betul-betul jangan tidur lak..

|Ihsan| said...

[naz] hahaha...btol2 jgn jadi mat rempit.

[jackal] hahaha...mne boleh dong. aku bru pas eksiden.

Fakhrur Razi said...

owh...Krubung kt masjid tanah kah??
xD
hahaha..tataw lorh~
sbb kt msjid tanah tmpt paling wangi kan??
kah3