2008-12-06

Selamat Hari Raya Aidiladha

Ish kejap jap dah masuk bulan disember kan. Pastu bile dah bulan disember kita sebagai umat islam menyambut Hari Raya Aidiladha kan kan kan.Yang bukan islam maybe korang sambut krismas yang jatuh tergolek pada 25 disember.So pada kesempatan ini aku nak ucapkan kat seluruh pelawat-pelawat blog aku ngan sume kawan-kawan dan juga exchanger2 link, Selamat Hari Raya Aidiladha. Aku ade buat satu nak kate kad tak macam kad ish anggap je lah kad untuk korang semua. Aku bagi kat semua, tak kire lah korang ni baru je tgk blog aku ke, korang ni hanya musafir di dalam internet ke, orang yang dah lame knl ke, tak kira lah sape-sape pon.Kalau korang tak keberatan, korang tampal lah kad tersebut dalam blog korang pulak ye. Rasa cam dihargai kalau korang buat cam tu.

Kad ni ambil masa dalam kurang 1 jam je aku buat.Simple nyimple.Sbnrnye dah takde idea nak buat camne pastu aku tgk2 kat google carik ilham, tgk owg laen punya kad camne pastu ilham aku datang balik.Ingat tau, kalau tak keberatan, tampal lah kat dalam blog korang.

e-Kad Dari Kawan

Dari Luth


p/s:kad sape yang takde kat atas, inform kat aku tau, n jgn lupe tulis alamat blog korang skali sbb aku tak boleh nak trace korang.

22 comments:

AiE bAhRi said...

Tq ihsan..
selamat hari raya aidiladha...

iEn said...

tQ.. coming soon ien update.. slmt hari raya :D

|Ihsan| said...

sama-sama u all...

♥chubbycekelat ♥ said...

ye ar aq pon nk komen gak..
hee =p
camat awie ghaye aidiladha untok ko..
n thnks 4 kad ghaye ko nih yg tiut sgt..
ahahaha

|Ihsan| said...

hakhak...trimas. ehh baru aku prasan, muke kambeng tu ngan ko cam sme je.. hakhak..
gurau je

fazfarel said...

time kaseh ihsan!!..
terharunye!!..
buatla kad bfdy satu..
bfdyku bulan 12 jugak!..
hua..thn lps bfdyku hari rye aidiladha!!..
miss that moment!

farah suke cookies~~ said...

time kaseh ihsan!!..
terharunye!!..
buatla kad bfdy satu..
bfdyku bulan 12 jugak!..
hua..thn lps bfdyku hari rye aidiladha!!..
miss that moment!


sorry..cmmnt kt bwh tersalah on9kan blog yang tergendala dulu..
hehehe..delete pon xpe cmmnt fazfarel tuh!

|Ihsan| said...

sama2...bile besday hang??

irkuysdamha said...

ohoho... selamat hari raya aidiladha buat kamu juga yer abang kacak... ;)

meo188 said...

cayalah..... cute gile

♥chubbycekelat ♥ said...

oooo..
nk kad ghaye dr aq...
ea??
tgu lar...
tgu jnggut ko da wane pink t aq uat..
speselnye untok ko sowang..
hahah XD

haxe doku said...

cantik kamu punya kad..ha3
akanku tempek nanti di rumahku..trimas2

misshairah said...

rajinnyer wat kad..comei kadnyer..
"selamat ari raye aji"

esok jgn lupe puase..byk dpt pahale

Luth Textile said...

ihsan, amek je kad raya kt belog gue..
thnkx 4 da card.. comey. lawa..

hans said...

oit..aku nak kad nih tapi xreti amik...haha...kiut2...thanks weih kasi aku(haha)

ghost_MaR said...

TAHNIAH !!! Anda terpilih untuk kategori : SIHAT , KULIT BERSIH , GIGI BAIK & CUKUP UMUR ... Anda akan diambil dari rumah ...Nantikan kami Jawatankuasa Qurban Masjid Berhantu ... GOTCHA , SALAM AIDILADHA ... heheh

ko pn jgn lupa amek kad raya kat umah ak nnt erk

fukem said...

thanks ihsan..aku da letak...

AmirHaddatsa said...

Thanx beb! tunggu kad raya dari aku ye! ouh p la jawab tag dri blog aku tuh

|Ihsan| said...

trimas sume sbb s busan2 komen kad aku yg x brape nak lawa ni.padahal mmg x lawa pon...yang ucap trime kasih aku nak bls sama-sama.
:P

farah suke cookies~~ said...

20.12 ye..
tu bfdy saye~
ngee~

XxmatxX said...

Samat ari raye aidiladha gak!!..
hehe..

Krasz bAtu said...

thanks bro