2009-04-24

Kerja Kursus

Tak tahu lah nak intro post ni camne takpe aku straight to the point trus. Sebenarnye aku ngah dalam proses wat keje kursus untuk subjek seni. Macam2 nak kne buat, carik gmba, pastu lokes balek, pastu kne wat olahan pulak, aku tak reti melokes lahh cikgu. Suke sangat memakse aku melokes. Korang nak tengok ape yang aku dah lokes tak?? Mmg burok gile. Mesti korang cakap ni cam lukisan knk2 tadika.

Ni tak termasok keje untuk subjek Multimedia aku lagi. Nak kene buat persembahan multimedia plak mcm2 software nak kne gune. Gile laaaaaaaa..... Cikgu, aku malas laaaaaaaaaaa....


SPM!!! SPM!!! SPM!!! SPM!!! SPM!!!

10 comments:

aqinara said...

cmil je ladybird 2.
ok what ko lukis.
pape un, all da best ^.^y

♥chubbycekelat ♥ said...

comel siuttt pensel case ko!
p agi cumel aku nyer...
aku ase ar..
hahaha XD

|Ihsan| said...

aqinara* tu bkn ladybird lorrr.. tu keter kebal la.. hahaha...

chubby* erk~~" tu pencil ase owg gile, aku pinjam je.....

little girl said...

hahahaha tu keta kebal.??
ak pk ladybird..
ahaha
tp belalang tuh ok pe...

|Ihsan| said...

little* hahaha.... tu mmg kete kebal pon. tu bkn blalang larr, tu basikal tua. aku mne reti lokes lol...

hans said...

memang macam bebudak robocop...
hahaha...
tapi lukisan aku lagi power macam kanak2 umur 2 tahun
ko xleh lawan lagi
hahahha

|Ihsan| said...

hans* xpe arr... aku bg ko mng kali ni. heheheeeee

iEn said...

pandai noh lukis.. leh skor A+++ tuu hehehe!

|Ihsan| said...

iEn* ni nak amik aty ke ape ni??

hans said...

oit,vote aku tau
suwuh member2 ko vote aku sama
assalammualaikum

undi saya dkt www.kuatberlakon.com

click dekat galeri penyertaan

undi mohamad hanis bin ismail

terima kasih sangat-sangat
suruh la adik2 ker kawan - kawan korang undi saya juga yer...
terima kasih sekali lagi