2009-04-07

Tak Tahu Nak Post Pasal Ape... BUNTU!!!


Gamba diatas takde kaitan dengan contest yang boonto anjurkan iaitu contest wat post tentang buntu. apatah lagi tentang uBuntu. Persoalan skang, kenape aku malas nak upate blog ni?? Antara sebab musababnye ialah..... tgk kat bawah. Zass!!!

  • Malas...

  • Busy...

  • Penat...

  • Tetido...

  • Takde idea...

  • Kepale 'meletop' bile pikir pasal blog yang buruk ni...

  • Ngantok tengok monitor pc...

  • Main game...

  • Syok main Myspace yang dah lapuk tuuuu...

  • Format otak ilang sume idea...

  • Idea kene culik...

  • Keyboard tebakau bile aku menaip laju sangat...

  • Internet lembab nak mampus... Screamyx!!!!!

  • Last Skali........

  • Berak.~~~"

Jadi korang jangan marah aku kalau aku tak update blog ni sebab aku malas sangat.. he3. Jom add Myspace aku kat sini.

8 comments:

Krasz bAtu said...

bro x de facebook ke ?

Anonymous said...

salam ihsan. tgh singgah2 blog td, tjumpa blog u. nkmtk tlg leh? pasal nuffnang.
camne eh kita nk letak nuffnang dlm blog kite?
acc nuffnang dh ad.
bila copy paste code nuffnang ke Edit Template, bila preview, side yang kita nk letak iklan tu, tulis ada match error. something like dat la.
dia ckp sm ada slh copy code ( bg sy xmgkin sbb sy hanya copy paste trus code tu) or kita punye blog address slh..bleh tlg xplain x? total confused..

|Ihsan| said...

anonymous-->
try carik tutorial kat nuffnang. diorang ade sediekan tutorial kat site diorang.

|Ihsan| said...

krasz-->
xde... he3.. mls nk wat,

faidyot said...

apesal la ko ni

tekanan jiwe ek?

|Ihsan| said...

a'a... aku tekanan.. ha3..

♥chubbycekelat ♥ said...

weyh hupdate ar!! :P

hans said...

ko tak payah cakap pun aku tau ko malas....