2009-03-29

Aku Bosan + Video Lawak

Malam ni aku rase bosan giler. Tak taw nak buat ape. Aku pun blogwalking lar kat blog blogger2 then terjumpe satu video yang agak lawak bagi aku. Credit kat suhz sbb aku jumpe video ni kat blog die. Video ni menceritakan tentang masalah internet yang berlaku die MMU. Ha3.. lawak giler kalau korang tengok video ni. Rase cam nak pecah perot. Ekpresi muke sume men peranan siap tengking2 lagi tu. "Hari ini pula, sistem air juga bermasalah. Jumlah pelajar tak mandi pagi pula semaking meningkat" Kata Hitler.




Beberape hari yang lepas kucing aku, si itam tu dah selamat melahirkan anak. Nguah3... bergelar bapalah aku. EHH!!! salah2 anak itam tu tak berbapa. Bapak die tak bertanggungjawab sebab dah ceraikan itam pastu hilang ntah ke mane. Setakat ni itam batu je lahirkan 3 ekor anak, sekor dah mati sebab lemas dalam selaput so tinggal 2 yang idup. Itam lambat jilat anak die tu yang lemas. Mase die meneran tu aku perati je itam disamping memberi sokongan kat die "Teran tam jangan tak teran" ha3... Berdarah-darah aku tengok kat sekeliling tempat die beranak tu. Dah lah beranak kat rak aku. Pagi tadi ko berhijrah lak kat dalam almari baju. Memang melampau kau tam. Pastu dah satu keje nak mengalihkan si itam ni. Sape nak sekor anak kucing.? Angkat tangan!!!

6 comments:

farahlikescookies said...

aku nak!!
anak kuceng.
lol.xske la ko bela kuceng
muke mcm xminat jerr.haha

hidayah said...

hoho...boleh plak bg semangat kat kucing..

orait gak.."test" tok masa depan

Suzana Abd Manan said...

Wah!! ni kira macam bidan bertauliah nie...hehe

|Ihsan| said...

ha3... bidan tuk kucing je.

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Anonymous said...

My name is Bill Dinkins I was browsing internet and found your blog. The author did a great job. I will subscribe to your RSS feeds. Thank you for your contribution. I am a web designer myself. And here some examples of the websites that I designed for loans payday loans online company.