2009-03-24

Fast And Furious 4: New Model Original Part


Yah!! tak sabar aku nak tunggu citer ni kluar. Takpe2, sabar je tggu 3 april ni aku beli cd cetak rompak. Nguahahaha!! jangan sokong citer luar. Btol tak.? Nyway aku mmg suke tengok citer Fast And Furious ni. Kete sume lawa2 pastu diorang modify kencang2. Sebenarnye tu sume kete aku tapi aku bagi pinjam kat diorang sume untuk wat citer tu kesian punye pasal la ha3.. Nak harapkan Malaysia buat2 citer camni. Hurmm.... Evolusi KL Drift je lah yang mampu. Itu pun boleh tahan lah. Aku dah tak tahu nak tulis ape lagi korang layankan je lah trailer citer ni kat bawah.




Untuk tahu lebih lanjut korang boleh layari website http://www.fastandfuriousmovie.net/ Smart giler site diorang ni.

5 comments:

e n c h e k || CAMERA™ said...

yup
mmg mnrik je tgk trailer
xsbr2
gempak seyh~

alan said...

adeh ni cerita lama..ko baru nak tengok ke kuang kuang kuang

iEn said...

nampak mcm best jek kan.. ehehehe! leh belajor lagik drift2 :D

|Ihsan| said...

enchek camera* taw xpe. kompem gempak.

alan* ni citer bru la... kuar bulan april ni.

ien* nmpk best?? da mmg best pon.

Ahmad said...

mesti lepas kuar wayang tgk cite ni..
ramai yg bawak kete laju2..drift2 lagi..