2009-03-10

Rock'O'maniA GIG di Melaka

(Klik Imej Untuk Paparan Yang Lebih Besar)

Attention to all readers!!! I would like announce that "Rock'O'maniA GIG" will be held at Asia Village, Melaka. Erk~~" susah plak speaking london cakap melayu je lar. Gig ini akan diadakan pada tarikh 11 April 2009 pada hari Sabtu. Waktunya ialah 12 tengahari hingga pukul 10 malam, 10 jam tuuuuu lame siot. Pasal tiket aku tak berape nak confirm yang aku taw harge tiket RM20, RM 18 untuk Rottwailers(ape ni?? aku pun tak taw). 10 jam tuuuuu lame siot. Aku taw ramai yang minat gig, so aku sebarkan bende ni dalam internet untuk ajak korang pegi gig. Tak silap aku Asia Village ni dekat2 dengan Dataran Sejarah. Hurm... dekat je. Keluar highway Ayer Keroh jalan depan skit dah sampai. So kepada peminat2 gig, jangan lepaskan peluang ni. Orang Johor, Seremban, KL, Selangor jom gi gig!! Banyak band yang datang seperti Bunkface, Couple, The Otherside Orchestra, Tyre Pancit, Plague Of Happiness dan macam2 lagi(lihat pada flyers).

Kepada peminat2 gig, jom! kita sebarkan flyers ni ke merata tempat. Sebarkan di Myspace, Friendster, Facebook, blog korang atau mane2 pun larr..
Dibawah ialah peta dari Highway Ayer Keroh ke Asia Village.
(Klik Imej Untuk Paparan Yang Lebih Besar)

Any question?? Ask me ok...!!


11 comments:

aiman said...

aku nak ikot leh? tapi aku kat kedah... ko support aku jet ato kapal tebang cukup ah :)

ghost_MaR said...

ihsan , abg angkat ak org jabatan meterologi ... der kata , 10 april bakal ad tsunami kt melaka ... elok ko dok atas sejadah jer lh ms tuh ... x yah g gig ... muahahahahhaa ... sajer kondem ko ... jealous seyh x dpt g ... ak dh nk exam ms tuh ... haih ... sedih acik ...

rotwailers pn x tahu kew ??
tuh ahli kelab majalah rottw ( ak pn dh luper cemn nk ngejanya ) ... ala , magazine yg byk citer psl music , gig & band tuh ... dak2 underground & yg s'angkatan dgn nya , klu x knl majalah nih , leh masuk kubor jerk ... kihkihkih ...

|Ihsan| said...

aiman* oh...boleh je man. ko nak jet ape?? gtaw aku pat 3 saat aku bg ko pluang.

ghost* ha3... btol2 aku sokong duk uma bentang sejadah lg baek. dpt pahale. tp aku x pg pon gig ni. erm...ha3.. sumpah aku tak taw rottw tu ape.... wakakaka... xpe2, t aku gali kubor tnm sndri k.

irkuysdamha said...

huhu.. aku kena plkn. tak dapet nak join.. <___<

Ahmad said...

asal ko x post sekali flyer2 pasal ceramah kat semejid?
apo nak jadik..:))=))
best sgt ke indie ni
apo yg best nye @@

|Ihsan| said...

Ahmad* yela... t aku post skali flyer2 masjid. jgn ko x ikut dgaw ceramah skali suda.

farah suke cookies~~ said...

ish3.
10 jam. 12pm until 10 pm.
siak lme.

nk smayang zohor ke mana,maghrib ke mana.
aiseh.baik xyh pg.

|Ihsan| said...

farah* hahaha.... taw xpe. aku pon xtaw nk gi ke x.. x minat sgt gig ni.

faidyot said...

:)

|Ihsan| said...

nguahahaha... tokey gig da mengomen ku...

Yaya said...

dah lepas ker ? ala...
ada x gig lagi kat melaka?
saya belajar melaka tp xtau la nk cari gig kat mana..dah lama x prgi!
help me yeah!