2009-03-10

Pic dari Kamera Fon Aku

Bawah ni adalah gambar yang aku amik petang tadi sebelum hari nak hujan. Mendung je... mmg syiok amik gamba time2 camni. Panorama yang cantik. Aku dah minat nak jadik photographer lah plak. Gamba mungkin tak lawa sebab gune kamera fon je.. Gamba2 tu aku ade gune effect black & white, macro, infinite ngan gune white balance tu yang kaler die jadik kuning2 skit tu.

Air Terjun Kat Rumah Aku

Pemandangan Langit 1

Pemandangan Langit 2

Pemandangan Langit Hitam dan Putih

Ntah, ape name pokok ni ea??

Pokok Kiambang (Best Pic for Me)

Erm... No komen lol.

Hu3.... Aku tak reti amik gamba kan. Hurm.... mmg burok pun gamba yang aku amik. Sape yang expert2 dalam bab2 ni, tunjuk larr ajar dalam bab2 ni kat aku. Hu3.. Aku ni Mat Naik budak baru blajar.

12 comments:

irkuysdamha said...

wah!! sudah berani maen ngan view.
(view pagar dari bawah tu)

cun sehh! gi amek dslr laa! *racun lagi.. haha! ^__^

|Ihsan| said...

wakakakakka... aku dah tergila-gila kat dslr... pat2 sape nak bagi aku hadiah ni....

- m!ss_yaNa - said...

haha ~
aku da mintak ngan mak aku..
insya-Allah...result SPM bagos..dslr menantiku..hehe ~~

|Ihsan| said...

miss* fuyoh!! best siot. leh pinjam ni, x pon banje aku skali. hahahaha

Luth Textile said...

DSLR!
waa

Ir. hydir said...

cantik gak gambar akai camera phone n ya

:D

|Ihsan| said...

luth* huh!?? DSLR?? tu pki kamera fon je...

hydir* he3...phone SE je.

iEn said...

amboih.. nak jadi photographer ke neh.. ngeheheh!! mmg lawo laa.. mesti mahai hp tuu.. pinjam leh? hehehe :D

|Ihsan| said...

pki kamera fon je ien. hu3..

dins said...

nice view...keep blogging dude.

syUhada99 said...

pic pokok kiambang tu mmg cun..pandai ko plih angle..

|Ihsan| said...

tenkayu2