2009-06-04

Mari Berkaraoke...

Jom karaoke lagu kat bawah, kompem layan~~~!!!







Credit to Akusape n MBB Team. Aku jumpe video ni kat blog akusape n video diupload dan ditranslatekan oleh MBB Team. Thnxs!!!



Lagi satu aku tak sabar2 nak tggu 24 or 26 jun. Korang tawu ape yg ditygkn kat pawagam tarikh ari tu. he3.... pe lg klu bukan citer TRANSFORMERS 2: Revenge Of The Fallen. Dah plan ngan mmbe2, p aku tgk tairkh 24 jun tu ari skola la.. klu gi lmbt mesti penoh punye.... takpe2 tibai je la. asalkn dpt tgk. Layan triler kat bawah.



Hahahaha!! kene tipuuu!!. trailer yg original tak boleh embed la.

9 comments:

Luth Textile said...

aku da tgk da..
memang lawak..

♥chubbycekelat ♥ said...

jowm pi tgk transformer! :D

|Ihsan| said...

luth* terlamapau kretip eak owg2 mesia ni.


lily* ngan ko ke?? hhahahaa.... jao laaaa

hans said...

ko tgok dkt mana?
MBO?
aku tunggu Harry Potter jer...
transformer member aku mesti download dkt tenet nanti
haha

|Ihsan| said...

aku tgk kat dp...

Gr8_ejam said...

dah layan lagu karaoke Geli Mat? hahaha x ble tahan nk gelak.. mmg kretif ar mbb ni

|Ihsan| said...

Gr8* hahaha... lagu tu lg x bole blah.... "kalkulator kasi murah yay cik tabo..."

XxmatxX said...

ade lg san..

ko tgk dia punyer video suma

ade sikh nyanyi lagu telur
haha..

x ley bla..

|Ihsan| said...

aku mls nk explore video. lmbt nk load.