2008-09-20

Lagi Skali..!!

Aduss!!seperti jatuh ditimpa tangga.aku merasakan diri aku ni cam dipinggirkan..ish ape aku mengarot ni.Citernye camni td aku bosan-bosan aku bkk arr blog aku.Pastu aku terbace msj dari M!ss_yaNa yg berbunyi begini "hehe ~~ anda dtag lagi..".Aduh!!! pening aku, dah lah baru kene tagged hari tu.Nak tak nak, terpakse lah aku terima tagged itu dengan penuh tanggungjawab.Dibawah ini adalah cara-cara tagged itu dilakukan.

http://i277.photobucket.com/albums/kk63/ihsan1992/ketupat.jpg?t=1221935415

Rules:

* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

_______________________________________________________
7 fakta membosankan tentang aku:

1. aku ni suke surf intrnt, lepas balik skola jer msti aku on kmptr dulu.
kadang-kadang bile aku balik skola, aku nmpk abg aku gune intrnt aku trus tido..
zzZ..bosan sungguh aku ni.
2. aku ni suke belek blog sendiri, bak kata orang syok sendiri, bile dah dpt intrnt,
keje pertame aku bukak www.freaky-weaky.co.cc
bosan btol aku ni...
3. aku suke maen game Wolfteam, tu kire game kegemaran aku, klu dah terlampau bosan
aku trus tido...bosan-bosan~~!!
4. aku ade pendrive jenama Kingston, aku beli x mahal cume RM28 ringgit 1GB, ade
skali kwn-kwn aku sorokkan pendrive tu, bukan maen mengelabah aku mencarik,
kwn aku sume wat bodoh jer, cam tak tau ape-ape, so terpakse lah aku buat satu
tawaran,tawaranya berbunyi begini "sape jumpe pendrive aku, aku kasi duit".
pastu slamat jmpe blek pendrive aku tuh..ilang RM3 jer..
5. aku ni benci kat perkataan "watever", arggh!!! benci sungguh aku biler dgr
perkataan tu.
6. aku benci bile ade org pompuan yg ketawa-ketawa blakang aku, perkare tu membuat
aku rase bersalah.
7. klu aku ngah buntu idea, aku akan basuh muke muke aku,,, baru Fresh~~!! hehehe...

So aku dah selesaikan tagged ni.Skang giliran aku utk 'meng'tagged org lain pulak..
jadi mangse nye adalah...:
1. Suhz
2. Shakroil
3. Ubey
4. Atiemz
5. Fadzlikhan
6. Kak Qila

2 comments:

- m!ss_yaNa - said...

sowey ar my fwen... ~~
terpaksa tagged ko..!!

whatever..~~
haha ~~

enchek camera said...

hahaha
sian ko
gelabah yerp
kene sorok pendrive
mst ade pape lam pendrve nie
jenjen