2008-09-07

Tagged!!Tagged!!Tagged!!


haha ni adalah kali pertama aku kene tag...aku pon xtau sbb ape tag2 ni. aku ditag oleh sorang blogger iaitu SHAKROIL.. die btaw ade kejutan
untuk aku kat blog die...so aku pegi lah tgk2...pas dah bce post die bru dpt tau yg aku dah kne tag...
btw, nnti aku akan tag org laen plak lah...
WHO IS THE NEXT VICTIMS???
here we go....u all have been tagged...

1- irkuysdamha (pemalas nak update blog pdn muke kene tagged)
2- m!ss_yAnA(asyik2 psl diari die jer..amek ko)
3- xxmatxx08 (ni pon same cam si irku, mls nak update blog)
4- mizi@jimmy (1st tag dari aku..ngueh3)
5- kak qila(dia dah tag aku blek..hu3)

CARA-CARA NAK TAGG ORG LAIN:
Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe) Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka

3 comments:

|Ihsan| said...

testing2..1..2..3..ok dah bleh pki...

- m!ss_yaNa - said...

lala ~
br bley komen... =]
thanx sbb tagged aku...
huhu ~

|Ihsan| said...

huhuu...welcome2..
^_^