2008-10-18

Happy Birthday Ihsan!!


semalam besday aku.lalalala...ramai jugak kawan-kawan yang ucap eppy besday kat termasuklah kawan-kawan blog aku.Bahagia btol kan kalau ade orang yang ingat kat kite.
Jadi dengan ini aku mengisytiharkan yang umur aku dah 16 tahun, dah tak boleh panggil aku budak kecik lagi.Huhuhu..So sesape yang nak kasi hadiah tu, kasi jelah jangan malu jangan segan.Ops!! lupe nak citer tentang ape yang jadi kat skola masa besday aku.
Hehehe..malu siot.Mane taknye, kawan-kawan aku pakat ramai-ramai nak kenekan aku.Diorang sume beli 'glitter' pastu gi tabur kat muke aku.Siot btul.Aku memang dah agak dah bende ni akan berlaku.Tapi dah tak boleh nak lari sebab ade sorang kawan aku ni dah pegang aku tak kasi lari.Pas dah kene tabur ade cikgu nmpk kitorang main bende ni, die kejar kitorang sume.Pastu aku lari arr dengan keadaan muke yang berkilat-kilat macam model pulak.Sume orang pandang aku, segan siot.!!Pastu aku gi tandas nak cuci muke, tp kantoi jugak.Cikgu tu dapat 'track' aku.Die cium lantai untuk kesan aku macam a****g.(i hate that teacher).So pas die dah tngkp aku die gi heret aku ke muka pengadilan(bilik disiplin) adess..aku ngan lagi 2 orang kawan aku kene wat surat pengakuan pastu kene rotan sorang sekali..
ADOI!! sakit.!!!
Itulah cerite mase besday aku hari jumaat hari tu.Kesian kat aku, ingtkan dapat hadiah yang best2 rupe-rupenye dapat hadiah rotan.

Happy Birthday Muhammad Ihsan

6 comments:

faidyot said...

melepas tol
kalo bwk hp last friday ley amek gmba
model kna cekup ngan ckg nimala
muke die kale silver..wowo
men keja2 ngan ckg norina plak tuh =D

- m!ss_yaNa - said...

lorr ~
pasal tuh pown kena rotan..???
ketat gler peraturan skola ko...

irkuysdamha said...

syok2 aku ngan mat tengah sembang ngan ko... tiba2 kau kena khianat ngan kengkawan kau...
wkakaa... ihsan.. si kilat-kilat.. :P

faidyot said...

die ngan membe die lari2,1 floor begegar..da la kat form5 nye floor..
org ngah blaja..
nak2 ckg disiplin ade
ckg kesayangan ihsan =]

|Ihsan| said...

wahhh....die bukan ckgu kesayangan aku...die tu barua kasut...

ellz~~ said...

kesian pulak..
kawan2 tu x explain ke yg tu nk kenakan sempena bfdy anda??

hehehe =X