2008-10-09

YM pingbox



Macam biasa hari ni aku nak introduce kat korang sume tentang "YM pingbox". Aku rase ramai yang tahu pasal mende ni.Fungsi bende sama seperti Cbox, Shoutmix dan lain-lain shout box tetapi "YM pingbox" ini lebih bagus."YM pingbox" ini boleh memudahkan pelawat blog anda untuk berinteraksi dengan anda melalui YM sekiranya anda sedang online di YM.Pelawat tidak perlu mendaftar untuk berbual dengan anda.Mereka hanya perlu meletakkan nickname mereka kemudian boleh mula untuk berchatting.Untuk membuat "YM pingbox" ini, anda hanya perlu klik link ini.

3 comments:

paklah said...

nasib bek paklah da rasmikan pingbox ney.. cehh, pak lah makin maju! haha

Najib said...

ye btol pak lah

|Ihsan| said...

oyt2...jgn le mengarot kat sini.
aduyai..