2008-10-29

Aku Berjaya.

Haizzz...Hari ni aku rasa rajin pulak nak update blog ni.Dahlah petang tadi aku macam nak rak coding.Korang tau ape aku nak buat?.Aku sebenarnya nak buat ColorPicker.Aku nak letak kat dalam blog aku, tapi cuba punya cuba punya cuba pun tak boleh jugak.So aku mengambil keputusan drastik untuk buat satu page untuk ColorPicker yang aku impikan selama ini.Aku mula keje coding pukul 6.00 ptg kalau tak silap aku.Aku leech javascript orang lain, then aku tukar-tukar address sume, macam-macam aku tukar.Tapi gagal pada pecubaan pertama.Pastu aku buat kali ke-2, gagal lagi.Percubaan ke-3 pun gagal.Pastu aku dah mula faham skit-skit pasal javascript ni.Patut lah gagal banyak kali sebab aku terlupa nak tukar lagi satu bende.Pastu aku cuba arr lagi skali,Aisehh!!! tak boleh gak arr...aku rasa cam dah malas nak buat lagi, tapi aku buat.Sengal jugak aku ni.huhuu..=) . Selepas dikaji selidik baru dapat tahu aku lupe ltk simbol ni "/".Yelah, aku manalah tahu sangat pasal mende ni. Aduyai...kalau aku tahu mmg dah lame dah siap.Pastu dalam kul 7.10 baru binatang ni siap dibina.Aku buat mende supaya aku senang nak tukar-tukar kaler untuk blog ni.Kalau korang nak gune pun boleh, ni linknye -->> ColorPicker. Tapi page tu lambat skit loading.Cuba refresh.

Tak jadi kali pertama.


Tak jadi kali kedua, ketiga ngan keempat.


Ni yang dah jadi.=)

3 comments:

J!mMy said...

haha tahniah2 ;p

ghost_MaR said...

tahniah ... muda2 belia pn tabah jer ko erk wat coding ... daku yg umo 20 thn nih pn nk hentak2 mouse jerk wat coding tuh ... memuler ms nk belajo , mmg excited ... biler dh belajo , muka masam m'manjang bila ngadap code ... hohoho ... cr r kkk neo kt neorul87.blogspot.com ... der pn tabah wat code ... cikgu ko ajar coding kew kt sekolah ??

|Ihsan| said...

x arr...blajar sndri je...hehe