2008-11-01

Masalah malam tadi.

Malam tadi blog aku tak boleh bukak.Entahlah, tak tau sebab apa.Mula-mula aku cube bukak blog aku, tapi firefox ni tulis ape ntah aku pun dah lupe.Pastu tiba-tiba je AHMAD pm aku, die ckp knape blog kau tak boleh bukak.Aku cakap aku pun tak tahu.hehe=)
Aku rasa ni mungkin sebab tempat aku register domain aku iaitu CO.CC, pekerja die dah mabuk gi letupkan bngunan tu kot..hehe=).Site CO.CC pun tak boleh bukak.Tapi tadi aku bangun kul 12.30 aku try tgk balik blog aku semuanya dah ok.Syukur.Mintak-mintak lah tak jadi lagi bende-bende camni, takut aku tau.huhuhu..=).

3 comments:

J!mMy said...

mmang sllu pun xleh bkk..
aku kne tulis url yg blogspot bru leh

|Ihsan| said...

ye ke...oh..nnti aku pki URL blogspot balik arr...susah gak pki co.cc ni.

Ahmad said...

heheh sib bik dah leh :P