2008-11-21

Ke'busy'an yang terlampau.

huhuhu...aku dah start keje dah.Penat betul.keje kat kedai makan, biase lah penat ade bosan ade best pun ade sebab ade sorang awek kat sebelah kedai yg aku keje tu.hahaha...niat dah lain, orang suh aku keje, aku duk tenun budak tu.kikiki...@elyasswhutt.Eh...kepada kak CT delima, kalau nak turun melaka inform kat ihsan ea. mane tahu nnti leh jumpe sebab ihsan keje kat banda hilir, kat depan kapal samudera tu.Berbalik crite asal, aku nak citer kat korang sume 1st day aku keje kat situ. haizzz..aku kene gi sane dlm kul 8, pastu ddk kat meja tnggu owg datang oder air, roti canai dll.
hakhakhak..pastu ade 2 orang ppuan oder roti canai, aku dengan penuh bangga bawak roti canai tu gune due-due tangan aku, pastu aku angkat tangan sebelah kanan aku, pastu aku terdengar bunyik 'belepuk'. aku pelik gak, pastu aku tgk kat bawah,larrrr!!! roti canai yang aku bawak tu terjatuh.hahahah...segan siot aku.Org lain sume pandang aku, arrghh!!! aku wat muke selambe@elyasswhutt dan terus menuju kat brader yg wat roti canai tu.Aku suh die buat lagi satu roti canai. Hikhikhik...Pastu aku anta satu je roti canai kat pompuan tu, pastu die wat muke x puas hati kat aku, aku diam je dalam hati rase cam nak tikam jer bdk pompuan tu. Selamat negara ni ada undang2.Pastu siang tadi 2nd day aku keje, ade satu family mamak ni, die oder air sirap 3, pastu aku anta kat die. Die kate "eh ni siapa punya.?" aku dah tak tau nak wat ape.banyak kali die tanya ni sape punya air.Aku wat dunno sambil menari-nari.Pastu aku blah, tgk2 die nye family dah minum sume air.Sengal betul!!!.Tiap2 ari dapat tengok anak dara orang yang lalu kat situ.Hahaha....termasuklah jiran sebelah kedai..Kadang-kadang mat salleh datang makan kat situ, sekali skale pekena kopi jantan. wakakaka...tergelak aku tgk mat salleh minum air kopi jantan.dah lah minum x abes.sengal siot.!!muke kerek je nak air kopi jantan last2 x abes. Pastu yang bini die makan roti canai. Pandai pulak die makan, abes wooo.Ahhh!!! esok kene keje lagi, eh tp xpe...sbb ade ehem2...=P.Best kan tengok gelagat orang lain, gelagat kita pulak camne eak??...haha!!!.

8 comments:

- m!ss_yaNa - said...

weii..
betulkan niat tu balik...
ade ke sambil menyelam minum air.. =]

♥chubbycekelat ♥ said...

ha kitowang tataw lagi ar bile nak sampai melake tuh..tggu jew ar kedatangan kitowang satu fmily pastu ihsan kene bawak kitowang pusink2 satu melake..muahahahaha XD

|Ihsan| said...

[miss] hah?? niat ape?? x paham lorr

[chubby] haha...nak pusing2 satu melake pusing dalam peta boleh lah.insyallah.

Luth Textile said...

ihsan..
apasal ang tak suruh dia pekena benda lain..
bancuh budu ke,bagi depa minom..wakaka

- m!ss_yaNa - said...

ko niat nak keje..
tp dok tenung dak tuh.. =]

azuna said...

Ooo..mak suh keje, dia ngorat anak dara org plak...ish..ish

|Ihsan| said...

[azuna] hahaha...ala sje je nk knl jadi kwn..
[miss] oh...hehehe.Yelah aku dah tukar.haha. cam mesin lak
[luth] hahah...xde budu lah kat tmpt aku, kalau ade aku kasi mat salleh tu sebotol..ahaha...

Anonymous said...

The writer of www.freaky-weaky.co.cc has written a superior article. I got your point and there is nothing to argue about. It is like the following universal truth that you can not disagree with: When in doubt, you should probably keep it to yourself. I will be back.