2008-11-09

Cuti Sekolah.!!! Yeay!!!

Yahoo.!! hari persekolahan tinggal lagi seminggu je.So mesti pelajar-pelajar sekolah dah happy.Tapi untuk pelajar form5 korang mungkin tak happy sebab SPM akan bermula minggu depan.hihihi=) Yelah memang wajib untuk semua pelajar form 5 untuk mengambil SPM kan. So be prepare urself untuk menghadapi peperiksaan.So kalau cuti sekolah korang selalau buat apa.?Tahun-tahun yang lepas kalau cuti sekolah je aku duduk melepak kat rumah atau pergi cybercafe dengan kawan-kawan aku, kitorang gi cc bukan nye buat apa pun just main game je.
So tahun ni aku nak buat perubahan sikit, aku dah pikir untuk carik keje kat supermarket-supermarket yang ade kat sekitar melaka ni.Dapat lah aku kumpul duit nnti boleh lah aku beli hanpon baru kalau ada duit lebih aku nak angkat lesen lah.Boleh keluar ngan kawan-kawan aku.
Pastu kalau ade lebih lagi aku ingat nak beli external Harddisk.=) boleh simpan banyak data.
Eh! lupe pulak nak taip.Aku keje maybe full time lah sbb part time dah abis.=( penat nyeee..
Dari pagi sampai malam. ahhh!! Balik rumah je terus tido, tak dapat nak on9 YM, Myspace ngan Friendster.Aku pun belum tanya lagi gaji untuk keje tu sbb tak confirm lagi.mintak-mintak lah dapat keje kat situ pastu biar lah gaji die mahal.tak berbaloi aku keje kat situ.hehe=)

3 comments:

- m!ss_yaNa - said...

bagus encik ihsan neyh..
da dpt gaji tuh bagi ar kt aku sikit...
haha ~~

faidyot said...

nak amek lesen?
woi slame ni ko tade lesen ke??

lalalala kerjalah..
pastu belanjalah
wahaha..yeyeay

|Ihsan| said...

aku mne ade lesen dol...aku gedah je..
gi umah kwn aku ilek je..
wakakka t'serempak ngan polis tau aku tkut...wahahaha