2008-11-17

Tukar Template Lagi

Ehh...apsal satu post jek??:snow21: ish2...meh aku tolong jawab kan soalan tu.Sebenarnye aku dah tukar template yang boleh tunjuk satu post di setiap satu page.Kalau korang nak tgk post2 aku yang sebelum2 ni korang kene tkn kat bahagian sidebar iaitu recent posts. korang pilih tajuk yang nak dibaca, automatik die tukar sendiri.Erm....maybe template ni lambat sikit loading.Aku download template ni dari Subagya.Kalau korang rasa blog lembab nak mampus korang beritahu aku ok. haizzz....susunan blog ni x brape kemas lah.Aku pun tak tahu camne nak susun widget2 aku.So aku main taruh je. hihihi....
sary lah kalau blog ni boleh buat mate korang buta.Template ni pun simple je...haha itam dan putih.Tapi template ni aku nak tukar favicon tak boleh lah, tak tahu aku maslaah bende alah ni tak pelah.Nanti kat banner/header aku nak tukar letak gambar.haizzz...Sesiapa yang nak komen tentang rupa baru blog ni amat di galakkan.lagipun kalau korang nak komen senang je sebab kotak komen dah siap sedia kat bawah setiap post.

9 comments:

- m!ss_yaNa - said...

ok ar layout ni..
simple jek..

|Ihsan| said...

simple eak?? haha...smlm ade prob skit.siot nye template.

SiS-lin said...

ihsan..ok per layout yg ni,simple,sesuai dgn jiwa remaja..mcm ala2 ghotic black/white...yg lain2 tu,nnti boleh adjust lg,pelan2 jer....ape yg sis tau,sis boleh la tunjuk2 sikit..

|Ihsan| said...

trimas kak lin...hehe...jiwa remaja, gothic, kak lin tau jgk eak mende2 ni.

::IZzuL:: said...

poyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyopoyov

CT Delima said...

x tau nak komen apa..tapi yg ni terlalu simple sgt arr..n'wy buat yg lebih berbeza sikit jer lagi ehh..adios

|Ihsan| said...

[CT delima] hikhik...simple sngt eak...ala ihsan mmg simple je...
[izzul] shadap u...hahaha...

haxe doku doku said...

woo..ske header ko..aku pun x reti bab2 handle template ni..so..x reti nak komen..tapi aku tetap nk komen kat sini dan ini la komen aku..haha

|Ihsan| said...

haha...header tu aku wat pling simple, xde idea nak wat camne. aku wat cam gitu je..ahaks:P
ehh..komen yang baek....hihihi..