2008-11-25

Handphone yang aku cari.

Kepada orang yang bace post ni, kalau korang ade handphone Sony Ericsson k800i 2nd hand.Aku nak beli kat korang, tu pun kalau ko nak jual.Aku beli harga under RM380. Atas RM380 aku tak nak beli sebab tak de duit. gambar bawah model handphone Sony Ericsson k800i. check it out!!

http://www.ica.org.uk/thumbnail.php?id=887&max=408
Size
  • 105.0 x 47.0 x 22.0 mm
  • 4.1 x 1.9 x 0.9 inches
Weight
  • 115.0 g
  • 4.1 oz
Available colours
Screen
  • 240x320 pixel
  • 262,144-colour TFT
Memory
  • Memory Stick Micro™ (M2™) support (up to 2 GB)
  • Phone memory 64MB*
Actual free memory may vary due to phone pre-configuration
Networks
  • UMTS 2100
  • GSM 900
  • GSM 1800
  • GSM 1900
Kamera fon ni 3.2 mega pixel siot. Gamba cantik pastu pki Memory Stick Micro boleh letak 2gb cume sound die tak brape nak kuat lah.pastu tak silap aku fon ni ade 3G gak kan??.So sape nak jual kat aku?

17 comments:

Luth Textile said...

kat kedai besi buruk belambak..
hha.. lawak je..
ko turun la kl.. ushar2

|Ihsan| said...

[luth] xkan aku nak gi turun kl. aku hanya lah sorang kanak2 yang berumur 6 thun:P

- m!ss_yaNa - said...

saye dah tanya abg sy..
die xmo jual..
hehe ~~

|Ihsan| said...

[miss] haha...kjap je ko tnye die eak...

♥chubbycekelat ♥ said...

aku pon mencari enpon baru coz enpon yang haku pake nie da seuai cgt campak kt laut..huh

haxe doku said...

aku baru je campak kat laut..haha2..

Jackal de Howling Wolf said...

aku ader 1..tp skang tgh pkai..so x leh jual kat kamu..

|Ihsan| said...

[jackal] adess... apsl ade 1?? kasi le ade 2 leh jual kat aku satu....

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U said...

wei... nape beli yg ade joystick.. nnti cpt problm la.. mmber aku pki mcm2 masalh kat keypad dgn joystick die...

ihsan said...

[f]adzl[i] @K:A:W:A:N:K:U] alamak. aku dah tangkap lentok kat fon ni arrr...kalau pndi jage die x pat rosak...

♥chubbycekelat ♥ said...

owh....ko kamcing skunk ngan mama haku erk..aik..adew pape2 kew?? wawawa XD

|Ihsan| said...

[lily] ape lah si lily ni.Aku ngan mama ko kwn blogging. sengal. ehh bile nak turon melake? aku dah redy air kosong sorang satu..

♥chubbycekelat ♥ said...

e'eleyh...
aer kosong jek..
umah aq pown blambak ar..
pe kate....
aq turun sowang..
ko bawak aq jenjalan..
ha!

|Ihsan| said...

x boleh...t ad owg jeles arr..
:P

♥chubbycekelat ♥ said...

bla ar ko!
hahah
beh baek ko tdo skunk..
cok ko pi kije lmbt..
aq say....
PADAN MUKE!!!!
muhahahaha

Anonymous said...

bukan senang nak dapat harga semurah itu wahai sedara

Anonymous said...

Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com