2008-11-14

Friendship Award

opss...kerana kesibukan yang amat terlampau, aku rasa teramat malas nak mengupdate blog yang "caukia" ini.Tapi aku memaksakan diri aku untuk mengupdate blog ini dengan mengepost satu post yang bertajuk Award dari Amir.Sbnrnya die kasi award ni beberape hari yang lepas.tapi aku lupa lak nak show kat blog ni.Apa-apa pun terima kasih yang tak terhingga ke gunung everest ku ucapkan kepada Amir yang telah memberi aku award ni.hehe..Nice art.So u all boleh tgk gamba award dari Amir ni dibawah.

Cantikkan!!.Rajin beno si Amir ni buat award. haizzz...kalau aku mmg malas.INSYAALLAH kalau aku free maybe aku akan buat satu award then ksi kat kwn2 aku..huhuhu=)

6 comments:

SiS-lin said...

ala adik sis ni nape malas2 lak nih..tgk dpt award lg..rajin2 cepat bt award utk sis..keh3...

|Ihsan| said...

okok....nnti wat. hukhukhuk.

saifullahism said...

haa... bakal ku beri jugak kau award nanti... tunggu saja....

|Ihsan| said...

hehehe...akan ku nantikan. hahaha...

AmirHaddatsa said...

dh lma x tmbahkn koleksi..trimas beb sbb upload~

|Ihsan| said...

hihihi....small matter.