2009-07-19

Printing Baju.?

Tawu apa itu silkscreen?? kalau tak tawu takpe aku pun malas nak terangkan korang gune pakcik google je utk tawu apa tu silkscreen. Korang tawu indie?? Kalau dah tawu takpe. Sebab entri aku sebelum ni tentang indie rite.! Jap2.. pk ape nak taip lg. Oh tidak otak dah blow!

(Selepas 5 minit)

Sbnrnye aku ade minat nak buat printing baju sendiri. LOL!! tapi secara kecik kecik-an.
Masalahnye skang...................................................... MODAL MODAL MODAL MODAL!!!! "Ahlong nak pinjam duit". Hahaha nak kene rantai pinjamlah duit dari Ahlong. Lainlah pinjam duit kat along abang kandung sendiri. Prob ke-2 mana nak carik supplier?? Banyak area KL, Selangor ngan Batu Pahat mmg 'dekat' dari umah aku, sape ade ferrari sebijik kasi aku pinjam. Masalah ke-3 sape nak beli baju aku angkat tangan!!! aku nye design ade gamba teddyberak, strawberak ngan bunga ros(jambuuuuuu). Error ke-4 mane aku nak carik tempat?? Sapa nak sedekah rumah kat aku. Rumah banglo 3 tingkat cukuplah aku tak mintak lebih.

Ada penyelasaian?? tinggalkan kat komen ye..... aku ngah serabut. Aim aku dapat mule projek ni lepas espiem(oh tidak espiem tggl lg brape bulan lg!!) tu pon kalau takde aral menegak.Insyallah. Pastu aku kene belajar cara utk printing baju nih. DUIT DUIT DUIT!!

7 comments:

noor afzan said...

amboi..
berpikiran jauh nampaknya..
gewd..
saya cume boleh bagi sokongan moral jer~
huhu~

::IZzuL:: said...

g carik dlm poket slua aku kat umah..

|Ihsan| said...

afzan* huhu.... yela2. fikir dkt2 je..

izzul* lol.. aku jmpe seratos. trimas2..

Sis-Lin said...

sis pun along gak,tp along yg de duit..hahahahahahha

|Ihsan| said...

hehehehhe...nk seposen.
wakakak...

♥chubbycekelat ♥ said...

pes skali aq na ckp,
ko mmg ta ensem cam jonas!!

2nd,
aq syg spongebob giler2!!
sebab ade orang pena bagi..
hoho

3rd,
ko tapayah cakap ko gemuk,
badan ko cam tiang dah..

last..
b'day aq na dekat da nie,
na adiah!!
bju yg ko print sndirik taw2!

itu saje, sekian. hee XD

|Ihsan| said...

pes skali aku nk ckp kat ko..
aku taknak bg ko ape2.... huahuahuahuahuahua....