2009-07-01

Perkara yang membuatkan badan aku lemah sekejap

24 Julai ni aku kene hantar kerja kursus subjek seni visual. Banyak lagi yang aku belum siapkan wat olahan, kajian warna, pilihan rekabentuk, pemindahan corak n macam2 lagi arr. Dalam bulan ni aku kene berhempas kepale untuk siapkan sume keje2 tersebut. Hu3.. Ni tak masuk lagi keje multimedia aku yang baru sekerat jalan. Rase cam malas je nak buat tapi ape kan daya dah kate budak sekola kenelah wat ape yang patut lagipun ni tahun akhir aku bersekolah.

Tahun ni nak spm tapi aku belum ready lg. Study pun ntah kemana tak abis2 mengadap komputer buruk ni je. Takde keje lain asyik online myspace n blogwalking. Spm ni wat aku takut tapi mende kedua yang wat aku takot mesti arr PLKN. Huhuhuhu.... itu yang wat aku takot. Tak silap aku semakan peserta PLKN untuk 2010 dah dibuka. Mule2 aku rase takut nak submit ic aku smpi lemah tulang-temulang kaki aku ni, lepas tekan je butang tu keputusan pun keluar dan, dan, dan, dan, dan................ nama aku takde dalam senarai. Lega hati aku rse cam baru lepas berak hehehe. Dan kepada cik Yana harap anda jangan bengang yer sbb kene pegi PLKN hahahaha(gelak jahat).. Untuk semak nama korang, korang boleh klik kat link ini tapi server government ni lembab cam siput kadang2 tu dapat error so banyak2 kan lah bersabar yerrr...

sama tak ngan yang atas?? he3...:)

~WIRA WIRAWATI NEGARA~


WIRA WIRAWATI HARAPAN BANGSA
TIBA MASA KITA BERJASA
KITA SAHUT CABARAN
BERGERAK SEIRINGAN
DEMI MENCAPAI WAWASAN

KENALI RAKAN PELBAGAI BUDAYA
SELAMI WARISAN KITA YANG KAYA
BERSAMA BERGANDINGAN
TIADA PERBEZAAN
KITA WARGA MALAYSIA

BERKHIDMAT UNTUK NEGARA
BERBAKTI PENUH SETIA
SATU ARAH SATU JIWA
SATU BANGSA MALAYSIA

KAMI WIRA WIRAWATI NEGARA
KINI MASA KAMI BERJAYA
KAMI SAHUT CABARAN
BERGERAK SEIRINGAN
KAMI PASTI MENCAPAI WAWASAN

KITA SAHUT CABARAN
BERSAMA BERGANDINGAN
BERKHIDMAT UNTUK NEGARA
MALAYSIA

9 comments:

- m!ss_yaNa - said...

ko jahat...ko jahat..!!
uweekkkk.. =p
aku lagi teruja nak g lps ko ltk lagu wira wirawati negara tuh..
haha ~~
BERKHIDMAT UNTUK NEGARA..!!!

p/s : 24 julai tuh besday aku..haha~

p/s lagi : still tertnye2 cmner diorg pilih utk plkn ni..nak kate aku xaktif kokurikulum,mmg bohong gler..adess~

|Ihsan| said...

hahahaha....
teruja konon.
tengoklah camne ko nak berkhidmat kat sane nanti. jadik minah perang pgang senapang.

p/s:ho3... ko da tua

p/s semula: aku mne tawu. sbb bkn aku yg pilih...

- m!ss_yaNa - said...

eleh ~
ckp je ar ko jeles coz xdpt pergi..
wakakaka... =)
ehh ~ ko ade ckp kat aku yg ko xnak g sbb nanti xde rambut cam irku..haha..

tgk ar..aku da pegang senapang nanti aku tembak ko!

nasihat sikit :
da bulan 7 da nie..trial nak dkt..SPM dlm 4 bulan lg..cuak mmg cuak,,tp kena ar usaha lebih nak dpt result cemerlang..insya-Allah..

hans said...

26julai besday aku maaaa....
mesti berkat lah hari tu...
huhuhu...

plkn pun ko sampai jadi macam tu
best apa kalau dapat...

p/s:aku pun dlu macam ko...cuak jer...haha

|Ihsan| said...

miss brani ke ko nak tembak aku?
pgang m-16 pon menggigil jer...

oit hans aritu kate besday nak dkt.
tp ni ko kate 26 julai. lame lagi la woi...

♥chubbycekelat ♥ said...

wahahaha
nseb bek aq ta tepilih!!
lege siut..
hee XD

|Ihsan| said...

lily* nnti aku call owg plkn ltak name ko... padan muke ko.

BLACK DIAMOND said...

rugi x g plkn.. org g tau.. mula2 mmg xnk pi .. tp bla da duk sana.. tyme nk blk nangeh smpai guling2x tau ...x snggup nk tgglkn kwn trcinta..

░♥si lampu neon♥░ said...

aku report kat diana!hahaha