2009-07-30

Tak bestnye...

ape yang tak best?? takde pape cume skola aku cuti seminggu je... tak dapat nak study. dah lah tahun ni spm. Alahai H1N1......... Pastu kucing abang aku bersalin lagi dua ekor anak. Hitam legam anak die. Skang ngah carik bapak kepada anak kucing tu.


(padahal tengah eppy giler ni dapat cuti seminggu.)

9 comments:

♥chubbycekelat ♥ said...

nseb bek skola aq tade kes H2Nsquare..
haha XD

noor afzan said...

sekolah apa kamu?
belajar la kat umah..
ulangkaji..
hehe~

::IZzuL:: said...

itam da meletop ke??

|Ihsan| said...

lily* hahaha.... pggl lah pegawai kesihatan dtg pekse. mesti ade punye... nak2 ko kat kl.


afzan* skola menengah kbngsaan bukit baru. nga study la ni. hehehe..

cinta lea ixora said...

byk betol la kes H1N1 nie.... USM pn kena ttp...

- m!ss_yaNa - said...

weii~
trial da dekat nie..
cuti2 tuh study ye... :)

Lawak Gila.co.cc said...

haloo geng lama tak view blog ko...ahhaa,wah dapat anak kuching barulah....mesti best..hehhe,ni aku nak letak sini url laman baru aku
ini dia
http://www.lawakgila.co.cc/ laman blog lepas aku dah buang dah,x ada idea sangat,so,aku bukak laman baru,sebab aku pikir laman baru ni idea dari otak sendiri,lawakgila dan idea yang gila,so sapa-sapa follower laman ko ni kat sini nak bagi apa-apa komen pasal apa yang aku tulis,dipersilakanlah,ni aku nak tanya,ko pernah cuba wordprees ataupu webbly tak ? aku pernah cuba,theme dia memang cantik,tapi wordpres susah nak letak cname punya domain macam yang kita guna ni,kalau ada pun berbayar,walaupun domain free macam yang kita guna ni,dia tetap mintak bayar,kalau nak pakai detect url ,dapat tapi nampak tak original,weebly ok guna,theme dia cantik,ko boleh create forum untuk blog ko sendiri,dan boleh letak domain free,macam blogspot ni,tapi satu je tak best,kalau ko nak tukar favicon dia,dia mintak berbayar...adus,tapi blogspot ni juga,jadi pilihan....yang penting penulisan,betul kan,ok..bye....

|Ihsan| said...

izzul* dah... due2 ekor itam legam.


ixora* hu3... bnyk skola kat mlake da tutup. mmg teruk la wabak h1n1 ni. seb bek takde wabak b1n1


miss* time ko bg komen ni aku ngah study lol. hahahaha...


lawakgila* aku pernah cbe wordpress. tp aku rse tu tak seswai tuk owg cam aku. pning lah pki wordpress.. webbly tak penah dgar lak. tapi blogspot maseh dihati aku. he3..

farahlikescookies said...

aku sangat pasti bapak dia warne itam gk